Wish-röl szeretnék rendelni valamit. El tudná valaki magyarázni az alapoktól hogy hogyan van? Paypal létrehozása,stb.
Visszafizetik. Azt is ami megérkezett 😆
Csak bankkártya kell.
wishről ne rendelj.
azért tűnik olcsónak mert átverés
pénzvisszafizetés meg nincsen csak wish creditet kapsz
Nem ajánlom a wish-t én sem. Ha nem jön meg a termék, vagy rosszat küldenek, akkor a postaköltséget nem térítik vissza, csak a termék árát, tehát mindenképp buksz pár száz forintot.
Nekem múlt héten jött meg egy csomagom, amiben teljesen más volt, mint amit megrendeltem, ráadásul olyan vacak, aminek én nem veszem hasznát.
Visszakértem az árát, konkrétan a vételár 97%-át térítették vissza (a maradék 3%-ot nem tudom, miért nem). A postaköltséget meg buktam. És persze bosszantó, hogy a cuccot sem kaptam meg. :(
Az eladóval meg nem lehet felvenni a kapcsolatot, nem úgy, mint más oldalakon, a hol lehet nekik írni meg levelezni velük, hogy küldjenek másikat vagy valami.
Itt semmi nincs.
Ha nem azt kaptad, amit rendeltél, akkor nettó szopás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!