Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen álló porszívót ajánloto...

Milyen álló porszívót ajánlotok max 20ezer Ft-ért?

Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 09:22
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
20ezerért nem érdemes, nagyon gyenge, nem szív rendesen.
2020. szept. 17. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:

A gyenge szívást, azt cáfolnám. Egy ilyet vettem rokonomnak: [link]

Kiemelkedően jól szív, nem gondoltam volna, hogy 600W-os motorból ennyi kifér. Hiába az olasz színek, szerintem ez valami full kínai, csak "brandelik", mivel ez a gép majd 5 ezerrel olcsóbban teljesen ugyanez, ugyanúgy néz ki, ua. a felépítés, szín, méret, teljesítmény, minden: [link]

Ettől függetlenül ez egy madzagos gép, hogy meddig bírja, arról fogalmam sincs, pár hónapja vásároltam. A fej nem fordul, ami elég nagy hiba, a nyél ugyan masszív, de mégis eléggé gagyi hatást kelt. Rövid "szőrű" szőnyegen használható, hosszún nem, annyira tapad, hogy nem tudod tolni. Forgókefe nincs, de tényleg akkora szívóerő van, hogy az nem is szükséges.

Amit bátran merek ajánlani, az az Electrolux akkumulátoros álló porszívói, ebből a legolcsóbbat már 28 ezerért megkapod: [link]

Megéri azt a plusz 8 ezret az, hogy nincs zsinór. Forgókefe van, épp ezért nagyon hosszú szőrű szőnyegen nem tudod használni, feltekeri (vagy az esetben kiveszed a kefét, de akkor meg a hatékonyságából veszel vissza). Gyári akkumulátorral kb. 20 percet lehet vele takarítani. 3 évig bírta az akku (napi használattal), tavaly cseréltem s ha már csere, legyen nagyobb mint a gyári, úgy is csak napi 1x-i használat, azaz van idő felölteni a nagyobb akku-t is. Most 35-40 perc takarítási időt kiszolgál. Akkucsere 10e körül van, ha nem valami gagyi cellákat veszel. Lehet van az olcsóbbak között is jó, de én csak e kettőről tudok nyilatkozni.

2020. szept. 17. 12:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utána nézek
2020. szept. 17. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!