Milyen traktort ajanlotok egy kozepes gazdasagba?
nyugati gepre gondoltam
200hektar foldre
ket gepek (konyu munkakra pl.vetes. es egyet a nehez munkakra pl szantas) szeretne egy valalkozo vasarolni es kerdezte tolem hogy melyik tipus es melyik modellek lenenek erre alkalmasak
Közlekedés rovatban kellene kérdezni, azért törölték az első kérdésedet is!
JD, Case IH, Massey Ferguson, Fiat (180-90)? New Holland, Valtra-Valmet, Deutz ami úgy hirtelen az eszembe jut.
Ja a legfontosabb, hogy egy névnél a szervízháttér, és az alkatrészellátottságot érdeklődjétek ki!
A Case és a New Holland az egy és ugyanaz szinte, csak a máz más, de akkor inkább a JD, és a Ferguson közül válasszatok kettő típust, pl. a kisebbnek az 5455-ös Fergusont. A nagy közül meg pl. valamelyik 7030-as típusú JD. Vagy a hasonló kaliberű MF. Ezt már a honlapjukon te is megtudod nézni, meg össze is tudjátok hasonlítgatni!
A Case-NH-t nem annyira tudom, azokról jobban megoszlanak a vélemények.
"en is joban hajlok a massey ferguson fele hajlok ezert kerdeztem meg itt"
Rendben, én ennyit tudtam érdemben ajánlani hirtelen.
Annyi legyen biztos, hogy 150-160 lótól kisebb ne legyen a talajmunkás nagygép!
Lehet nem jártál volna rosszabbul egy direkt agrárfórumon is megkérdezni. Ide nem sok hozzáértő jár, inkább a retardáltak vannak többségben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!