Mennyibe kerül mostanság egy kulcsmásolás?
Figyelt kérdés
És mennyi idő kell hozzá?2008. nov. 27. 19:26
1/9 anonim válasza:
Max. fél óra,és párszáz forint,nem több 500-nál.
Én a nyáron másoltattam a piacon azt mondták kerüljek egyet és kész is van.
De negyed órába is belefér,nekem azért volt fél óra ,mert még elmentem nézelődni máshova is.
2/9 anonim válasza:
Tegnap másoltattam slusszkulcsot, 1300 Ft-ot fizettem.
3/9 anonim válasza:
Nekem is kb. 15 perc és 300 forint volt. Adtak hozzá valami kis kulcstartót is. 500 alatt van szerintem egy darab sima (pl. lakás) kulcs. Slusszkulcs az ilyen drága? nahát.
4/9 anonim válasza:
Az ár és az idő is a kulcs fajtájától függ. Itt találsz egy árlistát, nagyjából mindenhol ilyen árakkal dolgoznak: [link]
5/9 anonim válasza:
2db kulcsért 2400 ft-ot fizettem . Egy lakáskulcs és egy rácskulcs.( BP. 4. ker)
6/9 anonim válasza:
2db ajtókulcsot másoltattam, darabját 270ft-ért.10 perc volt az egész.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. dec. 7. 08:21
8/9 anonim válasza:
A fenti linken találtok egy elég érdekes kulcsmásolás árlistát, a mennyiség függvényében van meghatározva a kulcsmásolás ára.
9/9 anonim válasza:
Sziasztok! Közös képviselőként sok mindent el kel intéznem és az egyik ilyen a kulcsmásolás. Nos, nyugodtan mondhatom, hogy Nyíregyházán nagyon nagy szórás van az árak között. Azt nem írom le, hogy hol a legdrágább, de azt igen, hogy hol a legolcsóbb! Már egy jó ideje a Szent István utcán a kórházzal szemben csinálják a legolcsóbban. Egy "hagyományos" 300Ft! De még ebből is engednek, ha több darabról van szó! Ez szerintem nagyon korrekt ár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!