Akiknek van sajat lakasa/haza,hogy csinaltatok?
hany evesek vagytok?
orokoltetek?
Én kaptam a szüleimtől.
A párom is kapott (pontosabban örökölt a nagyszülőktől, a szülei lemondtak az ingatlanról), azt kiadtuk.
Remélem, nagyon soká, ha örökölünk mindketten, akkor lesz még 3 ingatlanunk, pedig teljesen átlagos családokból származunk.
Persze minden relatív, a 3 lakás,1 kis nyaraló és 1 ház majdani értékét ha összeadjuk, nem jön ki akkora összeg, amilyen értékű házak tizesével állnak itt a városban is.
Szóbal felesleges "darabszámra" mérni, amikor egy ház lehet 6-700 milliós is, egy vidéki lakótelepi lakást pedig 8 millióért is lehet venni.
26l
Lakásom van, 70%-a külföldi munka, 30%-a pedig szülői támogatás.
Vettem.
Azon szerencsések közé tartozom, akik irodai alkalmazottként nagyon jól keresnek (Morgan Stanley), bár cserébe napi 8 órás (de 10 irodában töltött) munkából napi 24 stressz.
Budapest XI. kerületében vettem házat a hegyoldalon Madárhegy, Hosszúrét és Gazdagrét találkozásánál.
80% önerő, 20% hitel, amit 1 év alatt előtörlesztéssel ki is fizettem. Alap esetben inkább még gyüjtögettem volna, vagy a 80%-nak megfelelő összegért vettem volna, de a feleségemmel annyira beleszerettünk magába a telekbe, házba (építés kb. 4/5-énél hagyták abba és kezdték árulni), kilátásba, hogy nem mertük megkockáztatni, hogy 1 évig ne venné meg senki.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!