Akiknek van sajat lakasa/haza,hogy csinaltatok?
Figyelt kérdés
hany evesek vagytok?
orokoltetek?
2020. szept. 4. 09:59
1/15 anonim válasza:
Ez milyen kérdés? :D
Ritka kivételektől eltekintve (pl.: nyeremény) vagy öröklöd, vagy veszed.
2/15 anonim válasza:
29 leszek ősszel. Vettük. Az önerőt összegyűjtöttük, plusz kaptunk némi családi segítséget és hitelt vettünk fel. Hosszabb távon szeretnénk nagyobbat, de ez úgy 8-9 év múlva lesz aktuális.
Öröklésről jó ideig szerencsére még nem lesz szó.
3/15 anonim válasza:
26 vagyok
Örököltünk egy "romhalmazt", saját megtakarításból, saját kezünkkel újítottuk fel.
(Értsd: 20 éve nem lakott, közmű nélküli ház volt, amíg kezelésbe nem vettük)
5/15 anonim válasza:
Összespóroltuk a feleségemmel a 30% önerőt, majd hitelt vettünk fel. Ez 18 éve volt. Két év es mienk a lakás.
6/15 anonim válasza:
2 evet lehuztam kulfoldon extra spórolással, 21 evesen vettem felujitando házat videken, hitel nelkul, szuleim adtak meg fel milliót.
7/15 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással nem csoda, ha egy nincstelen vagy.
8/15 A kérdező kommentje:
XDDDDD
2020. szept. 4. 15:02
9/15 anonim válasza:
Lemondással minden másról, és állami támogatással.
Mindig van lakásszerzési állami támogatás, mindig élni kell vele.
10/15 anonim válasza:
Önkormányzati támogatás is szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!