Most akkor van gázszivárgás vagy nincs?
Panellakásban lakom, és már jó ideje időnként érzek egy kis gázszagot a wc-ben, a gázóra közelében. 3 hónapja már volt egy szerelő aki ki is mutatta a szivárgást, csinált is vele valamit, de nem lett jobb. Ma ismét felhívtam őket, ki is jöttek. Műszerrel mértek is egy kis szivárgást az egyik cső összetételénél, aztán fújtak rá ebből a szivárgás vizsgáló spray-ből. A spray azonban nem mutatott ki semmi, de ami érdekes az az, hogy utána már a műszer sem mutatott semmit. Erre azt mondták hogy nincs semmiféle szivárgás minden rendben, és elmentek...
Most akkor mi van ilyenkor? Van vagy nincs gázszivárgás? Hívjak egy másik szerelőt?
A műszer sokkal érzékenyebb mint amit a szivárgásjelző ki jelez buborékkal.
Hívj szerelőt, és kérd meg, hogy cserélje ki a tömítéseket. Ragaszkodj hozzá.
Ne szerelőt hívj, hanem a gázműveket.
Hivatkozz az előző mérésre, mely szerint van szivárgás, majd ők lecserélik a tömítést.
Mivel van plomba, egy szerelő kevés lesz oda.
Ideáig azt mondtad hogy a gázóra közelében.
Mindegy, komolytalan a kérdés, mivel a panelban nincs is gázóra...
A gázóra közelében szerintem nem zárja ki hogy utána legyen, és mi az hogy panelban nincs is gázóra? Minden lakónak külön órája van a lakáson belül - a felszálló fővezetékeknél. Ez szerintem a panelházak nagy többségében így van, nem értem mi olyan furcsa ezen.
És lehet hogy pszichiáterre is szükségem van, de a szivárgást ő nem fogja tudni megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!