Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Egyedül szeretnék lakni, mit...

Egyedül szeretnék lakni, mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Helló.

Jelenleg itthon is már arra utalgatnak, hogy jó lenne ha már egyedül laknék. Én is szeretnék már önellátó lenni, csak nem tudom mihez kezdjek. Jelenleg nettó 200.000-res fizetésem van. Viszont már nagyon el akarok jönni itthonról, mert 22 évesen már nekem és nekik is nyűg együtt lakni, meg már kezdenek zavarni egyes szokásaik nekik. Nagyon jó érzés újra dolgozni egy hosszabb szünet után, de nem jó, hogy idegesség és feszültség vesz körül mikor hazajövök. Szeretnék végre önállósodni. Mit javasoltok, hogyan kezdjem? Legjobb barátnőm már albérletben lakik párjával. Minden lakás témához teljesen új vagyok még az albérlethez is. Mihez kezdjek? Mások hogyan, hova költöztek mikor már "ideje volt"? 22L

2020. aug. 31. 03:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10-es bocside egyiksem én vagyok...nem rég regisztráltam. nem tervezek ingatlant mert nem lenne rá keretem sajnnos.
2020. aug. 31. 08:29
 12/17 A kérdező kommentje:
ti minden hasonló kérdésnél egy illetőre tudtok gondolni hogy ő irja ki folyton vagy mi? attól még hogy hasonlo másnak is simán lehetnek ezek a vágyai. de ne vádolj már meg hogy én irtam ki mindet mert nem igaz
2020. aug. 31. 08:31
 13/17 anonim ***** válasza:
35%

10-es vagyok

Ne alázd meg magad szánalmas hazudozással, mert itt senki nem hülye!

Érthető, ha költözni akarsz, de előbbre lennél, ha a reális problémáidról beszélgetnénk, nem az álmaidat írogatnád és rabolnád az időnket.

2020. aug. 31. 08:34
 14/17 anonim ***** válasza:
19%

"...bocside egyiksem én vagyok...nem rég regisztráltam. nem tervezek ingatlant mert nem lenne rá keretem sajnnos."

Legalább ne ezt írtad volna, mert így tényleg gáz, mert egyértelműen beazonosítható vagy.

2020. aug. 31. 08:41
 15/17 anonim ***** válasza:
8%

Vegyel ki egy alberletet, ahogy mar irtak. Nem bonyolult. A foberlo elmond majd mindent, mi hogy mukodik, milyen szamlak vannak, stb. A szerzodesek altalaban egy evre szolnak, ezalatt ha felmondod, nem kapod vissza a kauciot, szoval olyat valassz, ahol kibirsz egy evet legalabb.

Nem tudom, helyileg hol vagy, 200 ezres fizubol valami picike lakast keress, akkor ki fogsz tudni jonni.

2020. aug. 31. 08:53
 16/17 Beviz Elek ***** válasza:
6%
Keresnék valakit akivel osztozni tudsz, egyedül drága buli lesz.
2020. aug. 31. 09:42
 17/17 anonim ***** válasza:
27%

"Legalább ne ezt írtad volna, mert így tényleg gáz, mert egyértelműen beazonosítható vagy."

Nekem is ezt a sódert nyomta múltkor, fárasztó már. Hetek, hónapok alatt nem tud utánanézni a témának az internet és a google korában, de itt osztja az észt mindenkinek.

Gondolom a valódi gond a pénz, de az 200 kiírt kérdés után sem lesz több.

2020. szept. 1. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!