Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szekesfehervar kornyeken...

Szekesfehervar kornyeken vennek hazat max 45 m-ig melyek azok a telepulesek ahol igenyes a kornyezet magyarok lakta biztonsagos? Valaszokat elore is koszonom.

Figyelt kérdés

2020. aug. 30. 00:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
93%
A 9.-nek. Várpalotán lakom és nagyon jó hely. Nem is jut eszembe negatív.
2020. szept. 4. 17:12
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
Én Várpalotán nőttem fel. Az előnye, hogy város, azaz mindent meg lehet kapni helyben, minden ügyet el lehet intézni helyben. Cigányok szinte egyáltalán nincsenek, viszont eléggé a "munkás" réteg lakja a várost, akik Veszprémben vagy Székesfehérváron dolgoznak, de nem tudják megfizetni, hogy ott lakjanak. A tömegközlekedés nagyon jó minden irányban. Ami hátrány lehet, ha valaki Székesfehérvárra jár dolgozni az az, hogy Várpalota Veszprém megyében van, tehát ha olyan ügye akad, amit nem lehet Várpalotán elintézni, vagy olyan egészségügyi kivizsgálásra van szüksége, ami Palotán nincs, akkor nem tud munka után beugrani Fehérváron elintézni, mert Veszprémbe kell mennie.
2020. szept. 10. 19:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Én Székesfehérvárról kerültem Várpalotára, de hamar megszoktam, nincs semmi gond vele. Munkahelyre ingyen visz a céges busz, van Penny, Lidl, Tesco, piac, szinte minden megvan ami kell.
2020. nov. 15. 01:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!