Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Leégett a házam, a kutyám is...

Leégett a házam, a kutyám is bennragadt valószínűleg, a tetemét a tűzoltóknak el kellene szállítani?

Figyelt kérdés

Nem azért kérdezem mert lusta vagyok eltemetni hanem azért mert rokonoknál húzom meg magam messze, a házba nem lehet bemenni, kutya nincs meg, de a mentési lapra azt írták hogy nem találtak ilyesmit, a gyakorlatban meg azt mondták a szomszédoknak állítólag hogy bennégett.

Na most akkor a szomszéd hazudik vagy a tűzoltók nem írták rá a lapra ne kelljen a tetemmel foglalkozni?

2020. aug. 27. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ők ilyennel nem foglalkoznak.
2020. aug. 27. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
Jó sztori. Rokonoknál húzod meg magad, miközben van egy házad, amibe be volt zárva a kutyád.
2020. aug. 27. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

A tetem elszállítása nem az Ő feladatuk, (emberi holttest elszállítása sem az Ő feladatuk, ki kell hozzák tudomásom szerint, ennyi a feladatuk abban az esetben. állati tetemnél nem tudom, hogy ugyanez-e az előírás) én sem értem, miért nem került rá ez a mentési lapra... Állati tetemnél szerintem neked kell elintézni az elszállítást.

Szörnyen sajnálom a dolgot és részvétem a kutya miatt is, meg amiatt is, hogy leégett a házad. Merem remélni, hogy volt biztosításod.

2-es egy dolog, hogy nem megy a szövegértés, de hogy tapintatlan is vagy... Hogy lehet ezt így félreérteni? Leégett a háza, ezért van most rokonoknál!!! Nem pedig rokonoknál van, miközben leégett a háza! :D Jééééézus ereje!

2020. aug. 28. 07:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Épp ez az, nem hiszem hogy a tulaj feladata lenne a tetem elszállítása, maximum kiszámlázzák utólag nekem. Lehet épp ezért inkább nem írták rá a lapra, elfér az ott címszó.

Közegészségügyi okok miatt ha mondjuk kutyatenyésztőként sok ég benn akkor sem hagyhatnák ott, de ugye a tulajra sem bízhatják aki épp lehet kórházban vagy a hallottak között van.

Tehát tudom, nem a tűzoltók dolga lenne, de lehet tudták ha ráírják a lapra akkor kijön valami külön brigád vaskos pénzért... és ettől kíméltek meg.

Ezért nem is akarok kötözködni nehogy bajuk legyen nekik, csak tudni szeretném az eljárásrendet, keressem a kutyát vagy sem?

2020. aug. 28. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem feladatuk kihozni, sőt senki sem fogja "automatikusan" kihozni az állati tetemeket, neked kell megkeresni az erre szakosodott céget. Megkeresni meg azért is érdemes, hogy legalább biztosan tudjad, hogy mi történt vele.
2020. aug. 28. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!