Leégett a házam, a kutyám is bennragadt valószínűleg, a tetemét a tűzoltóknak el kellene szállítani?
Nem azért kérdezem mert lusta vagyok eltemetni hanem azért mert rokonoknál húzom meg magam messze, a házba nem lehet bemenni, kutya nincs meg, de a mentési lapra azt írták hogy nem találtak ilyesmit, a gyakorlatban meg azt mondták a szomszédoknak állítólag hogy bennégett.
Na most akkor a szomszéd hazudik vagy a tűzoltók nem írták rá a lapra ne kelljen a tetemmel foglalkozni?
A tetem elszállítása nem az Ő feladatuk, (emberi holttest elszállítása sem az Ő feladatuk, ki kell hozzák tudomásom szerint, ennyi a feladatuk abban az esetben. állati tetemnél nem tudom, hogy ugyanez-e az előírás) én sem értem, miért nem került rá ez a mentési lapra... Állati tetemnél szerintem neked kell elintézni az elszállítást.
Szörnyen sajnálom a dolgot és részvétem a kutya miatt is, meg amiatt is, hogy leégett a házad. Merem remélni, hogy volt biztosításod.
2-es egy dolog, hogy nem megy a szövegértés, de hogy tapintatlan is vagy... Hogy lehet ezt így félreérteni? Leégett a háza, ezért van most rokonoknál!!! Nem pedig rokonoknál van, miközben leégett a háza! :D Jééééézus ereje!
Épp ez az, nem hiszem hogy a tulaj feladata lenne a tetem elszállítása, maximum kiszámlázzák utólag nekem. Lehet épp ezért inkább nem írták rá a lapra, elfér az ott címszó.
Közegészségügyi okok miatt ha mondjuk kutyatenyésztőként sok ég benn akkor sem hagyhatnák ott, de ugye a tulajra sem bízhatják aki épp lehet kórházban vagy a hallottak között van.
Tehát tudom, nem a tűzoltók dolga lenne, de lehet tudták ha ráírják a lapra akkor kijön valami külön brigád vaskos pénzért... és ettől kíméltek meg.
Ezért nem is akarok kötözködni nehogy bajuk legyen nekik, csak tudni szeretném az eljárásrendet, keressem a kutyát vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!