Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen szoba/háztípusok léteznek?

Milyen szoba/háztípusok léteznek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy vannak ezek a modern házak (pl. [link] , vagy alpesi ház (pl. [link] stb. Milyen típusok vannak még? Mi jellemzi ezeket? Kérlek minden típushoz csatoljatok minimum 2 képet!

(Nem szállodai szobákra gondolok, hanem rendes házakra, hogy milyen háztípusok léteznek).

2020. aug. 18. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Hadd ne mi mazsolázzunk helyetted!

Tessék:

[link]

2020. aug. 18. 16:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem kell mazsolázni, csak úgy általánosságban gondoltam felsorolni mondjuk 5 főtípust, onnantól keresgélek én, csak gondoltam valaki aki ért ehhez adhatna egy kezdőlöketet azzal, hogy szán rá pár percet:)
2020. aug. 18. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Teraszház, kockaház, mediterrán, könnyűszerkezetes
2020. aug. 18. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Öko ház, szalmaház, gerendaház, kőház,lombház,mobil ház, kész ház, dombház,konténerház, vályogház, zéró energiaház, passzívház, aktív ház,

2020. aug. 18. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!