Milyen színű legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szobafestés előtt állok. Eddig rózsaszín volt a szobám, de szeretném átfesteni más színűre. A bútoraim fenyőbútorok. Azt szeretném kérdezni, hogy az alábbi színek közül szerintetek melyik illene a legjobban a bútorokhoz: (világos)szürke, fehér, vagy ilyen barnás-bézses szín?
A válaszokat előre is köszönöm!
2020. máj. 28. 13:04
1/7 A kérdező kommentje:
Kiegészítésképpen: a szőnyegem fehér és egy viszonylag nagy szobáról van szó. A falak egy része sötétebb rózsaszín azt mindenképp el szeretném tűnteni, viszont van ilyen világos rózsaszín, ami szinte fehér azt össze lehetne kombinálni más színnel pl. szürkével, Mit gondoltok róla?
2020. máj. 28. 13:12
2/7 anonim válasza:
Nekem a fürdőm szürke és rózsaszín (na jó, barackszín) szerintem jól néz ki a kettő együtt.
3/7 anonim válasza:
A natúr fenyőbútorhoz menne a világosbarna is. Én nem szeretem a szürkét, de mostanában felkapott szín, kívül-belül egyaránt.
4/7 anonim válasza:
A bézs divat. Dulux Gyapjúszőttes nagyon szép vagy a Polifarbe Vasvirág.
Ajánlom, szerezz be pár színkártyát és otthon nézegesd, hogyan illene a szobádhoz.
5/7 anonim válasza:
Zöld legyen,menyiért festenek nálatok mostanság 1 szobát? Sikerült választanod?
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igazából magamnak festeném a szobát és nem kérnék profi segítséget. Vagy a szürke vagy a bézs lesz még nem sikerült eldöntenem. Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. jún. 5. 22:50
7/7 anonim válasza:
Dob fel 1 érmét az el dönti,milyen szín legyen,érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!