Milyen hely Csenger?
Figyelt kérdés
Csenger is szerepel a listámon, ahol majd házat szeretnék venni. Gyerekként voltam ott legjobb barátnőmnél ott aludni. Szerintem egészen kellemes hely volt, bár sajnos nem sokat láttam belőle. Milyen a tömegközlekedése, milyen és mennyi bolt van ott, vannak e hivatalos helyek(bank,otp,kórház,ilyenek), milyenek az emberek, balhés e, van e munkalehetőség?2020. aug. 16. 17:45
1/6 anonim válasza:
Talán el kellene menned körülnézni, oda, ahol házat akarsz majd venni. Mintha egy kicsit túlzottan kényelmes lennél. Győződj meg a körülményekről a SAJÁT szemeiddel.
Szánalmas a hozzáállásod...
2/6 A kérdező kommentje:
1-es megbocsáss de ,miért gyereekes? előtte nnyilvén elmegyaek megnézni csak itt aki ot lakik hátha tud véleményt adni nekem előtte. nem vagyok kényelmes, nem is értem hogy szűrted le a kérédsből? Egyszerűen csak megkérdeztem milyen hely csenger mert az igaz hogy régebben voltam ott csak nem jártam be..
2020. aug. 22. 15:21
3/6 A kérdező kommentje:
egykérdésből nehéz leszűrni milyen ebmervagyok és én kérek enézést hogy szánalmas vagyok, milyen legyen a hozzáűllásom? Nem is adtam rá okot hogy igy beszélj rólam. Egyszerűemn kérdeztem és leirtam az én helyzetemet...inkább te vagy a szánalmas.
2020. aug. 22. 15:24
4/6 A kérdező kommentje:
basszus itt már tényleg semmit még egy norműlis kérdést se kehet megkérdezni análkül hogy mindennek elhordanak téged?1-es miben bántottalak hogy szánalmasnak nevezz? csak véleményeket akartam, még keresgélek helyeket, az hogy egy kérdésnből csak úgy kijelented hogy szánalmas gyerekes és kényelmesvagyok pusztán hogy megmertem kérddeezni milyen hely csenger na szerintem meg ez a gyerekes...milyen ember vagy te? normálisválaszokat ha lehet mostantól!
2020. aug. 22. 15:31
5/6 anonim válasza:
Uncsi. Munkalehetőség kevés a közelben. Bank, posta akad. Tömegközlekedés nem a legjobb, érdemes kocsival vagy kerékpárral közlekedni. Komolyabb kulturális élményekért, szórakozásért Nyírhegyre, Debrecenbe vagy Szatmárra kell utazni (bár ez utóbbi a határzár miatt most nem játszik).
6/6 anonim válasza:
Én helybeli vagyok. Tömegközlekedése mármint a távolsági mert egy ilyen kis településnek nyilván nincsen helybeli, jó, nagyon gyakran és nagyon sok busz indul,érkezik, Mátészalka és a nagyvilág felé meg különösen, szinte óránként, és a hétköznap fél 11 kor érkezik az utolsó, szóval egész későn. Most adták át az új buszállomást, ami egy fasszság, látványberuházás, és a buszok egy kiesőbb helyre kerültek, korábban teljesen a városközpontba érkeztek. Munkahelyet ez sem teremt. Vonatközlekedésről kár beszélnünk, csak Mátészalka felé indul, napi 2 járat, menetideje nem lassúbb a busznál, akkor opció, ha ahhoz közelebb vennél házat, egyébként távolsági buszok is járnak arra Mátészalkáról kissé hosszabb útvonalon. A városnak sok része van, ami messze esik megállótól. Pénteken közvetlen vonat van Debrecenből, egyébként van busz reggel Debrecenbe, Nyíregyre is. Bolthelyzetről jobb nem beszélni, egyre rosszabb. Szinte semmit sem lehet kapni kb. élelmiszeren, háztartási vegyiárun, állateledelen kívül, nincs egy normális ruházati üzlet, csak egy kínai, meg 1-2 használt. Minőséget ne keress,szóval a pénzt így nem lehet elkölteni. Élelmiszer drága, van egy nagy abc ott nagyobb a kínálat, de árak magasak, kisboltokba méginkább. Pénteken van piac, ott se túl sok minden van. PL kerékpárhoz szinte semmit nem lehet kapni, minőség, választék csak a gagyi. Nincs optika, gsm, semmi hasonló. Van autómoso, szerelő, gumis, zöldséges, ezerapró, lottózó 2, gyógynövényes stb. Van egy otp, takarék, posta, rendőrörs, határőrség, mentőállomás, szakrendelések, de kórház az nincs. Balhék nem nagyon vannak, bármikor teljesen biztonságos az utcán sétálni egyedül is éjszaka is, teljesen nyugalom van, cigányok aránya átlagos, nem balhésak túlzottan. Bulikkor, kocsmákba szokott verekedés lenni, ott sok a kötekedő, vagy féltékeny alak. Van egyként 3 színvonalas söröző, ja meg ebből kettőben van kaja is, gyorséttermi jellegű, van még egy kifőzde, nem nagy választékkal, menüvel és egy hotel, ahol van étterem is. Egyébként nem túl lepukkant hely, ahhoz képest hogy Szabolcs. A nyírségi részen sokkal gázabbak a falvak. Nincsenek gettós, veszélyes részei, csak a cigánysor. Munkalehetőség nem sok, bár mostanában akad, főleg ha nem nagyon számít mit csinálsz. A város egyik fele rendőr, másik cipőgyárba dolgozik, vagy gazdálkodik, traktorozik, kis túlzással. Van iskola, gimnázium, könyvelői és adóiroda, járási hivatal, önkormányzat, idősek otthona szóval ilyenekbe nőként el lehet helyezkedni, vagy eladóként vhol. Illetve idénymunkába almaszedés, almafeldogozó,stb. Kb ennyi. De indul innen céges buszjárat Nyírbátorba, vagy a napi bejárás Mátészalkára könnyen megoldható busszal. Írj szívesen segítek bármiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!