Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Csenger és Szatmár megye (RO)...

Csenger és Szatmár megye (RO) között használható a kerékpárút?

Figyelt kérdés

Útvonaltervezés közben felfigyeltem rá, hogy az E671-es útról (Nagykároly-Szatmárnémeti) Csengerbe nem automatikusan a petei/csengersimai határhoz vezetett volna a Sports Tracker, hanem Vetésen és Óváron át (Szatmárnémeti érintése nélkül).

Utánaolvastam és láttam híreket, hogy bicikliút épült arra.

Mások workoutjait böngészve viszont azt vettem észre, hogy csak a román országhatárig mennek el.

Onnan lehet egyáltalán menni tovább? Illetve ha fizikai akadálya nincs, szabályos? Gondolom egy gagyi bicikliútra nem fognak határőröket vezérelni, Románia pedig ugye továbbra sem Schengen-tag...

Személyes tapasztalatok?

2017. dec. 9. 14:54
 1/1 anonim válasza:
Itt élek. Nem használható, le van zárva az út. Románia nem schengen tag, nem is lesz az, így nem lehet átmenni, egyébként minden este, nappal is általában ott vannak a határőrök, mivel ez egy megközelíthető útvonal. Töltésről messze ellátnak. Régebben szokás volt hogy évente augusztusban 2 napon nyitva volt ez a határ gyalogosoknak bicikliseknek, de már megszűnt ez a lehetőség néhány éve. Csak Csengersimánál lehet átjönni.
2018. dec. 26. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!