Szerintetek érdemes-e áramlás szabályozóval kiváltani a házi vízmű hidroforját? A kérdést úgy is feltehetem: az áramlás szabályozó bevált megoldás?
Figyelt kérdés
#áramlás szabályozó
2020. aug. 15. 21:56
1/4 anonim válasza:
Vissza csapó szelepre gondoltál ?
2/4 anonim válasza:
Szia
Én nem tenném.
Ha jól értem van már tartályod,az sokkal "kímélőbb" a szivattyúval.
3/4 anonim válasza:
Házi vízmű=hidrofor(idegen szóval).
Nyomáskapcsolót vagy a teljes hidrofort akarod kiváltani.
Megfelelő a szivattyú méretezése és a szerkezet nyomás beállíthatósága, akkor minden bizonnyal igen.
4/4 anonim válasza:
Igen,-nekem 2,5 éve az van!
50 literes (gumimembrános) tartályom volt,az eredeti 7 évet bírt. Azután amit vettem(2-t is),sajnos olyan hitvány minőségűek a gumibetétek,hogy alig másfelet. Közben a tartály is elrozsdásodott...
Berágtam,vettem egy press controll-t,-azóta semmi bajom vele!
Viszont ha használsz locsolásra kerti slagot,akkor a végén hiába zárod el,-nem kapcsol ki a press,-el kell zárni a kerti csapot! Tapasztalat...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!