Mivel ijesztenéd el a hozzád bedohányzó szomszédodat?
Mi az a hozzád bedohányzó?
Átfújja a füstöt, vagy hozzád jár dohányozni?
Átfújja.
Tömbház. És emiatt egyik ablakomon sem tudok szellőztetni.
Semmivel.
A saját lakásában, vagy erkélyén jogában áll dohányozni, vagy inni és okádni, esetleg összeszarnia magát, ez ellen nincs mit tenni. Ez van!
(nem dohányzom)
#8:59
Ez így igaz, de meg kell akadályoznia, hogy ezen tevékenységek bárkit zavarjanak. Ha például összehányja az erkélyét, de az lefolyik az alsó szomszédhoz, igenis felelősséggel tartozik érte, mind jogilag, mind pedig morálisan. A dohányfüst ugyanez.
Ne okoskodd túl, mert nem erről volt szó!
Nyilván a szagokról szólt a kérdés, én is arra válaszoltam, nem pedig arra, hogy valaki leokádja a szomszéd erkélyét, lehetőleg rendszeresen!
8#
Oké, de én rendszeresen szívom az ő füstjét.
Azt értsétek meg, hogy nem tehettek ellene semmit!
És ez most nem azt jelenti, hogy én örülök a a szomszéd cigifüstjének, de erre nincs jogszabály!
Kár volt lepontozni a 6-os válaszom, mert kifejezetten a kérdésedre válaszoltam nemdohányzóként, nem pedig azt mondtam, hogy ez milyen kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!