Saunier Duval kazánt hogy kell feltölteni?
Figyelt kérdés
Alacsony a nyomás (1 bar), ezért vizet akarok rátölteni, meg is találtam a kék csapot (rajta egy szintén kék műanyag tekerő) viszont hiába nyitom meg nem tölt rá. Nagyon rövid menete van, kb. 1 cm, annyit eltekerem balra, de nem történik semmi. Egyébként működik hibátlanul.2020. aug. 3. 17:53
1/2 A kérdező kommentje:
3 órán át feszegettem, mire végül sikerült. Úgy kellett, ahogy próbáltam, csak erősebben, mert meg volt szorulva. Kicsit megkocogtattam és sikerült nagy nehezen, de a későbbiekben fogóhoz nyúlok szenvedés helyett, mert már tudom hogy nem kell félteni.
2020. aug. 3. 18:09
2/2 anonim válasza:
Ahogy írtad,nem feszegetni kell,hanem kocogtatni.Le van ragadva szelep.Azért csak ne vagánykodjál vele .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!