Hogyan motiválod magad olyan feladatok elvégzésére, amihez nincs kedved?
Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 19:56
2/8 mindentudó99 válasza:
Amihez abszolút nincs kedvem de muszáj azt veszem előre és gyorsan letudom. Nem jó halasztgatni
3/8 anonim válasza:
Más úgysem csinálja meg helyettem.
4/8 anonim válasza:
Hasonlóan a 2-es válaszolóhoz, minél előbb megcsinálom annál gyorsabban túl vagyok rajta. Ha nagyon nem sikerül rávenned magad, akkor szabj ki egy időpontot amikor kénytelen vagy megtenni, különben addig nem csinálhatsz olyan dolgokat amiket szeretnél.
5/8 anonim válasza:
Attól függ miről van szó. Van amit próbálok letudni mielőbb, van amit későbbre halasztok
6/8 anonim válasza:
A kedv a szeretkezéshez való. A teendők elvégzése meg önfegyelem kérdése. Kiderül, hogy csak másoknak akarsz parancsokat osztogatni, vagy magadnak is tudsz...
7/8 anonim válasza:
Nem gondolkodok csak csinálom. és előbb utóbb azt veszem észre hogy kész vagyok a feladattal konkrétan ki kapcsolok ilyenkor és csak a testem mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!