Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fég f8-50 konvektorom van, s...

Fég f8-50 konvektorom van, s lecsúszott a szikrát adó kábel alja, ilyen lapos fém van a végén, ezt hova kell visszadugni a konvektorba? Valmi képet, videót tudtok linkelni?

Figyelt kérdés

#konvektor #parapet #szikrakábel
2020. aug. 2. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Nézzed meg meddig ér el a vezeték.Abban a körzetben kell lenni annak is ahova dugni tudod. Máshova ez nem fog passzolni.
2020. aug. 2. 17:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Senki??? Ilyen csúszott le, csak lapos a vége az enyémnek. Fém és és lapos a vége. [link]
2020. aug. 2. 17:43
 3/10 mindentudó99 ***** válasza:
Fogadd meg az egyes tanácsát. Sok lehetőség nem lesz csak egy. Na oda dugd
2020. aug. 2. 18:06
 4/10 A kérdező kommentje:

:) Már átnéztem mindent, de nem találom :( Ez egy értelmes videó, 1 perc 10 másodpercnél van a lényeg. Ez lehet amit keresek?

https://www.youtube.com/watch?v=1i9m7IkiHsc

2020. aug. 2. 18:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Bocs, 1 percnél van a lényeg.
2020. aug. 2. 18:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Tavaly is kihívtam egy gázszerelőt, nem gyulladt be a konvektor, kiderült semmi baja csak levegős volt a gáz. Várnom kellett volna még a begyújtással. Szerencsére csak 5000 ft volt, de minden évben a semmire adjam ki a pénzt?
2020. aug. 2. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, az. Egy fém pöcök áll ki a fehér kerámia szikráztatófejből, arra kell visszatolni. Ha le akar megint pottyanni, akkor lehet, hogy egy kombinált fogóval kicsit összébb kell hajtani.

Ahogy a többiek is elmondták, másra nem tudod tenni, hiszen a másik két "bigyóból" megy ki egy-egy cső (az őrláng gázvezetéke, meg a lángérzékelő rézcsöve).

2020. aug. 2. 19:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Most nem vagyok ott, s nekem régi típusú konvektorom van, nem ilyen új mint a videóba, de a típusa ugyanaz. Hát, remélem így is jó lesz.
2020. aug. 2. 19:47
 9/10 mindentudó99 ***** válasza:
Mimdenkèpp a kémlelőnyílásnàl keresd a csatlakozási lehetőséget.
2020. aug. 2. 20:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, úgy lesz! Mikor levettem a konvektor fémruháját, igen, arra fele volt szabadon leesve a kábel vége. Ott lesz a megoldás! :)
2020. aug. 2. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!