Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen érzés egyedül lakni...

Milyen érzés egyedül lakni introvertáltként?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ez a kérdés inkább most az introvertált embereknek menne, mivel én is az vagyok és nem sokára el költözöm itthonról. Vettem magamnak saját lakást egy csendes nyaralós övezetben.Szerencsére a hely nem túl népes, van minden ami fontos. A belvárostól már pánikrohamot kaptam néha, főlega rohanó és kötekedő tömegektől, a banyatankos asszonyoktól, a tele tömött plázáktól, síró és ordibáló gyerekektől főleg. Ezek nem lesznek nagyon ahova megyek, így ér egy kis lelki béke végre. Mivel introvertált vagyok, nem vágyom mások társaságára igazán, néha belefér egy-egy ismerős látogatás, de magak is megvagyok. Viszont aggódok kicsit, hogy jó pár év után beüt a magányos időszak. Bár én alapból magányos vagyok és nem zavar. Van itt olyan introvertált személy aki egyedül él és megosztaná velem milyen érzés, mi változott bennetek, boldogultok e teljesen egyedül?

2020. aug. 2. 06:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, mert olyat allitottami nem volt igaz és még külön linket is kuldott masik kommentben csak hogy foglalja a helyet itt...nem gondoltam volna hogy törölni fogjak :D
2020. aug. 3. 00:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Na, mi a fejlemény azóta?
2024. máj. 10. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!