Valaki tud ajánlani egy jó léghűtőt?
Ninc solyan hogy léghűtő.
Bár van amit annak neveznek, de az is csak egy ventillátor.
Én is vettem jó pár évvel ezelőtt , de semmire se való.
Hiába tettem bele vizet meg jeget, akkor se jó.
Csak a klima az aminek van hatása is. A mobil klima az aminek kisebb a hűtő teljesitménye mint a splitnek, de annak meg ára van.
A mobilt nem olyan nehéz beszerelni csak egy kis barkácsolás kell és már működik is.
De az igazi a másik fajta.
Nekem is volt vízpermetes ventilátorom, én meg voltam vele elégedve, tetőtéri szobában borzalmasan meleg volt nyáron mindig, ezzel már lehetett pl aludni normálisan.
Nem tudom hogy a szoba hőmérsékletét mennyire vitte le, de ha magamra irányítottam vállaható volt a szobában maradni akkor is amikor kint 34-35 fok volt.
A legnagyobb gondom az volt vele, hogy elég gyakran elfogyott belőle a víz(talán egy literes volt a tartály? Semmiképp sem nagy), ha a permetezés be volt kapcsolva naponta 2-3x újra kellett tölteni. Közelében nincs egy klíma teljesítményének természetesen, de sokkal jobb mint egy sima ventilátor. Ha elmész egy nagyobb áruházba ezeket többnyire ki lehet ilyenkor nyáron próbálni, találomra nem vásárolnék semmit, nagyon össze-vissza hogy mi válik be de ha látod élesben nem igen tudsz mellényúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!