Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Valaki tud ajánlani egy jó...

Valaki tud ajánlani egy jó léghűtőt?

Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok anyukámékkal élek és jelenleg még albérletben vagyunk. Nem opció a légkondi beszerelése. Viszont a ház rendszere nem bírna el egyszerre 2 mobil klímát valószínűleg levágná a biztosítékot. És a kivezetés is macerás lenne mert fix a szúnyógháló mindkét ablakomon. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan léghűtő ami letud hűteni egy viszonylag kisszobát. 3,25x3,65m Az árkategória lehet magas is mert amit sulitól kaptam pénzt viszonylag sokat félreraktam viszont nem bírom a meleget és a 4-diken lakunk panelba tehát még bőven használnám szeptemberbe is meg nyílván jövőre és utána. Olyan 80-90 ezret tudnék rá költeni. A szobát elsötétíteni eltudom de a ventillátor csak a meleg levegőt keveri.

2020. aug. 1. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ninc solyan hogy léghűtő.

Bár van amit annak neveznek, de az is csak egy ventillátor.

Én is vettem jó pár évvel ezelőtt , de semmire se való.

Hiába tettem bele vizet meg jeget, akkor se jó.

Csak a klima az aminek van hatása is. A mobil klima az aminek kisebb a hűtő teljesitménye mint a splitnek, de annak meg ára van.

A mobilt nem olyan nehéz beszerelni csak egy kis barkácsolás kell és már működik is.

De az igazi a másik fajta.

2020. aug. 1. 14:50
 2/7 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Ismerősöm vett kettő fokot vitt le. Tehát szinte semmit se ér.
2020. aug. 1. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. aug. 1. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mobil klíma a megoldás a bajodra.
2020. aug. 1. 22:24
 5/7 anonim válasza:
90%

Nekem is volt vízpermetes ventilátorom, én meg voltam vele elégedve, tetőtéri szobában borzalmasan meleg volt nyáron mindig, ezzel már lehetett pl aludni normálisan.

Nem tudom hogy a szoba hőmérsékletét mennyire vitte le, de ha magamra irányítottam vállaható volt a szobában maradni akkor is amikor kint 34-35 fok volt.

A legnagyobb gondom az volt vele, hogy elég gyakran elfogyott belőle a víz(talán egy literes volt a tartály? Semmiképp sem nagy), ha a permetezés be volt kapcsolva naponta 2-3x újra kellett tölteni. Közelében nincs egy klíma teljesítményének természetesen, de sokkal jobb mint egy sima ventilátor. Ha elmész egy nagyobb áruházba ezeket többnyire ki lehet ilyenkor nyáron próbálni, találomra nem vásárolnék semmit, nagyon össze-vissza hogy mi válik be de ha látod élesben nem igen tudsz mellényúlni.

2020. aug. 1. 23:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek ment egy zöld kéz!
2020. aug. 2. 12:25
 7/7 Krosszarcu válasza:
Itt a teleshopban nyomattja az ürge az "Instant Chillt" egy tipikus gagyi terméknek tűnik 60 ezerért.
2020. aug. 21. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!