Szerintetek jó a léghűtő és ezt úgy értem hogy nagyon hűt-e vagy nem? Ezt néztem ki szerintetek jó, vagy tudtok jobbat? Www.Electronic-star.hu/oneConcept-CTR-1-4-az-1-ben-hordozhat -klimatizaci-65-W-taviranyit-fekete_i232639. htm
Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 18:57
2/7 A kérdező kommentje:
igen mert most lakás át alakítás lesz
2016. máj. 7. 19:08
3/7 anonim válasza:
Ez biztosan nem használható nagyobb szoba hűtésére (szerintem még kicsiére sem).
Ahhoz képest hogy csak valami gagyi készülék elég drága is,kidobott pénz.
Ha van rá lehetőséged szereltess fel egy inverteres klímát.
4/7 A kérdező kommentje:
rendbe
és a mobil klímákról mi a véleményed ?
mert most tényleg fontos lenne a mozgatása :/
2016. máj. 7. 19:14
5/7 anonim válasza:
Őszintén meg mondom ezeket csak akkor ajánlják ha hagyományos nem szerelhető be sehogyan se. Zajosak és nem hatékonyak a lecsapódó vizet meg el kell vezetni valahogy vagy üriteni kell a tartályt.
6/7 anonim válasza:
A mobil klíma nem annyira mobil mint gondolod. Van neki egy csöve (100-120mm talán), amit a szabadba kell kivezetni. Ezen fújja a meleget (igen meleget) kifele. Tehát kell egy lyuk a falon/ablakon mindenhol ahová viszed.
maradj az inverteres klímánál.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy részletesen elolvastad-e a leírását és tudatosítottad-e, hogy miről szól ? Ugyanis benne van, hogy vagy jég kell hozzá, vagy az előzetesen megfagyasztott jégakkut kell beletenni vízzel együtt. Azaz kell ennie a közelben egy fagyasztószekrénynek is. Ha ehhez ragaszkodsz, vedd meg és szerezz vele saját tapasztalatot. Én is megvettem a mobilklímát tizenvalahány éve egy manzard szoba nyári hűtésére, mert a kereskedő nem fogja a pontos részleteket megmondani, mert akkor felkopna az álla. Mobil klíma esetében a gép által létrehozott forró levegőt egy vastag gégecsövön át a külvilágba kell vezetni (hermetikus illesztések !!!) és a keletkező kondenzvizet folyamatosan el kell vezetni, mert vagy leáll a készülék, vagy kifolyik a padlóra a kondenzvíz (emiatt a készüléket meglehetősen magasra kell elhelyezni). A működési zaj pedig akkora, hogy aludni mellette nem lehet. Én se használom már a mobilklímát, egy halk ventilátor sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!