A vidaXL webáruház tényleg hulladék?
Rendeltem onnan gyanútlanul pár napja, most várom. Aztán eszembe jutott megnézni a vásárlói értékeléseket, és eléggé lefagytam, ráadásul külföldi értékeléseket is néztem, és mindenütt nagyon durván fikázzák az oldalt.
Esetleg valakinek tapasztalata?
Igen, jelentősen túlárazott, és csak előre utalás van.
Az ilyen kuka.
Nagyon nagyon nem ajánlom én sem.
Egy viszonylag olcsóbb terméket vettem volna. (9000 forint) A szállítási időről semmit se tudtam, nem kaptam tájékoztatást.... Vártam több mint 10 napot, akkor kerestem fel őket, hogy amúgy mi van a rendeléssel. Ez is egy szenvedés volt, telefonon elérhetetlenek... E-mailben válaszoltak, de elsőre egy full sablon választ írtak, hogy köszönjük az érdeklődést, rendelése beszerzés alatt a beszállítótól stb stb... Végül kiderült, hogy nincs készleten várni kell. Mondom, akkor kérném inkább vissza a pénzt.... Hosszú levelezések útán 26 napon érkezett a számlámra a pénz. Mindezt persze úgy, hogy előtte volt még az a 14-15 nap mire kiderült, hogy nincs is, szóval több mint egy hónapig ültek a pénzemen. Ha nem írok nekik olyan erőszakosan, szerintem simán benyelték volna az összeget.
Egyébként ennek már legalább egy éve. Nem is értem hogy működik egy webáruház ilyen hozzáállással.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Azért majd megírom, milyen lett a termék, ha sikerült megkapnom. Talán másoknak is hasznos lesz, és ha tényleg olyan gáz, majd nem rendelnek ők sem onnan.
Hát srácok (ha valaki majd olvassa később), egyelőre talán mázlim volt a rendeléssel. Megjött a termék időben, két fa széket rendeltem. Megvolt minden alkatrész, egyedül össze tudtam szerelni őket (lány vagyok). Így első blikkre normálisnak tűnnek a székek, mondjuk azt nem tudom, ár-érték arányban ez mennyire jó, lehet máshol olcsóbban megkaptam volna.
Mondjuk többet nem valószínű, hogy mernék rendelni onnan, ez a rengeteg negatív komment nemzetközi szinten eléggé elvette a kedvemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!