Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A vidaXL webáruház tényleg...

A vidaXL webáruház tényleg hulladék?

Figyelt kérdés

Rendeltem onnan gyanútlanul pár napja, most várom. Aztán eszembe jutott megnézni a vásárlói értékeléseket, és eléggé lefagytam, ráadásul külföldi értékeléseket is néztem, és mindenütt nagyon durván fikázzák az oldalt.

Esetleg valakinek tapasztalata?

2020. júl. 30. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Igen, jelentősen túlárazott, és csak előre utalás van.

Az ilyen kuka.

2020. júl. 30. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon nem ajánlom én sem.

Egy viszonylag olcsóbb terméket vettem volna. (9000 forint) A szállítási időről semmit se tudtam, nem kaptam tájékoztatást.... Vártam több mint 10 napot, akkor kerestem fel őket, hogy amúgy mi van a rendeléssel. Ez is egy szenvedés volt, telefonon elérhetetlenek... E-mailben válaszoltak, de elsőre egy full sablon választ írtak, hogy köszönjük az érdeklődést, rendelése beszerzés alatt a beszállítótól stb stb... Végül kiderült, hogy nincs készleten várni kell. Mondom, akkor kérném inkább vissza a pénzt.... Hosszú levelezések útán 26 napon érkezett a számlámra a pénz. Mindezt persze úgy, hogy előtte volt még az a 14-15 nap mire kiderült, hogy nincs is, szóval több mint egy hónapig ültek a pénzemen. Ha nem írok nekik olyan erőszakosan, szerintem simán benyelték volna az összeget.

Egyébként ennek már legalább egy éve. Nem is értem hogy működik egy webáruház ilyen hozzáállással.

2020. júl. 30. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én rendeltem tőlük kerítés drótot, ár-érték arányban megérte, kb. 1 hét volt a szállítás.
2020. júl. 30. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi zuhanypanelt vettünk egy éve.. elromlott, 2 hónapja intéződik már a garancia..
2020. júl. 30. 12:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Azért majd megírom, milyen lett a termék, ha sikerült megkapnom. Talán másoknak is hasznos lesz, és ha tényleg olyan gáz, majd nem rendelnek ők sem onnan.

2020. júl. 30. 14:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát srácok (ha valaki majd olvassa később), egyelőre talán mázlim volt a rendeléssel. Megjött a termék időben, két fa széket rendeltem. Megvolt minden alkatrész, egyedül össze tudtam szerelni őket (lány vagyok). Így első blikkre normálisnak tűnnek a székek, mondjuk azt nem tudom, ár-érték arányban ez mennyire jó, lehet máshol olcsóbban megkaptam volna.

Mondjuk többet nem valószínű, hogy mernék rendelni onnan, ez a rengeteg negatív komment nemzetközi szinten eléggé elvette a kedvemet.

2020. júl. 31. 16:08
 7/7 anonim válasza:
100%
Én most rendeltem tőlük emagon keresztül már bánom, sajnos későn olvastam véleményeket és vakon bíztam az emagba. Szállítási idő nem valós, amikor érdeklődtem egy sablon választ kaptam, amiben egyből a futárszolgálatra hárított akik a csomagot meg sem kapták még.
2021. dec. 22. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!