Melyiket preferáljátok? Én egyértelműen a kádat. Sokkal könnyebb takarítani, többféleképpen is lehet használni (csak simán lezuhanyozni, vagy beleülni) és szerintem esztétikusabb is.
Kádban tudok zuhanyozni is, ha azt akarok, viszont a zuhanyzóban nem tudok elfeküdni és relaxálni, ha arra van igényem.
2020. júl. 30. 08:55
2/39 anonim válasza:
Zuhanyzó, mert könnyebb belemenni, gyorsabb is, nem a saját koszomat mosom vissza magamra.
2020. júl. 30. 09:54
3/39 anonim válasza:
Kád. Nekem a kádban még zuhanyozni is kényelmesebb. Nem sűrűn szoktam beülni de télen meg amikor beteg vagyok jólesik.
2020. júl. 30. 10:00
4/39 anonim válasza:
zuhany, kádban csak az ember a farvizében mállik, nekünk mindkettő van de már több mint 10 éve csak zuhanyzok + kevesebb víz
2020. júl. 30. 10:02
5/39 anonim válasza:
Kád. Bár majdnem kizárólag zuhanyzásra használom, 4-5 évente szoktam beleülős fürdőt venni, de akkor azért jól tud jönni... illetve hajat mosni is sokkal kényelmesebb. Könnyebb takarítani is.
2020. júl. 30. 10:22
6/39 anonim válasza:
Kád. Bár a zuhanyzást egészségesebbnek tartják, illetve gyorsabb is. Egyiket sem vitatom.
Viszont én tisztábbnak érzem magam egy kád fürdő után, illetve relaxálni is tudok. Én így mosok hajat, így borotválkozok, így nyugodtabb.
A vízfogyasztással is sokan érvelnek, de nekem kevesebb vizet fogyaszt a kádban fürdés, mint a zuhany, szóval ezt cáfolom.
2020. júl. 30. 10:24
7/39 anonim válasza:
Kádban zuhanyzom, benne már sok éve nem ültem. De nagyon szeretnék egy zuhanyzót!
2020. júl. 30. 10:29
8/39 anonim válasza:
Nekem a zuhanytálca a kényelmesebb.
2020. júl. 30. 10:43
9/39 anonim válasza:
Kád, mert abban lehet zuhanyozni és beleülni is. Viszont egy bizonyos kor után kizárólag zuhany, mert a kádba már nehéz és veszélyes lépkedni. Zuhanyból pedig csak épített, az ezerszer kényelmesebb és sokkal könnyebb takarítani is.
2020. júl. 30. 10:48
10/39 anonim válasza:
EGyetértve az előttem szólókkal, szerintem a fürdőszoba mérete határozza meg, hogy melyik. Ha van hely egy kádra, akkor mindenképpen érdemes azt választani. Nekünk egy asszimetrikus sarokkádunk van, a sarokban lévő magasított ülőfelületen szoktam zuhanyozni (ülve). Így nem fröcskölődik szét a víz. De mondjuk lehet kapni kihajtható plexi- vagy üvegparavánt is kádhoz...
Ha lett volna helyünk, mi is csináltunk volna zuhanyzót IS. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!