Milyen pozitívumokkal jár egyedül lakni saját házban?
Sziasztok.
Mostanában egyre több negatívumot kapok egyedül lakás terén saját házban. De csak vannak pozitívumok is. A közeljövőben szeretnék majd egyedül lakni saját házban és kéne néhány pozitív dolog ami miatt érdemes lenne. Nekem van pár például nem zajong körülöttem a család, csendesség venne körül, akkor kelek fel amikor akarok, persze munkanapokon kívül, akkor főzök kaját maikor akarok, akár meztelenül is lehetek egész nap, háttérzene is mehet, nem kell beszámolnom mikor hova megyek. Nagyjából ennyi jutott eszembe, így kérek még pozitívumokat. :)
Milyen pozitívumokkal? Ha valaki jobban szereti a magányt, akkor ez alapból pozitívum lesz aki meg nem annak szenvedés.
Számomra annyi pozitívum volt, hogy mikor meguntam az instant kajákat, kezdtem megtanulni főzni, most sem vagyok mesterszakács, de azért 27 éves frfiként szerintem az sem gyakori, hogy megcsinál valaki egy pizzát teljesen alapokról vagy hasonlót. :D
A SZEXUALITÁS MAGÁNÜGY,idióták.
Az egyedül élésnek csak előnyei vannak, szabadabb,mint mindenféle vadidegen tahóval összezárva lenni,pláne ha még horkol is. Nem kell így senkivel jópofizni,nem hallod,ahogy szétfossák a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!