Magyarország kiemelkedik valamivel az európai országokban?
Igen
Az ottlakok mindig mindent jobban tudnak mindenkinel.
#11: Ki mondta, hogy kesergek és nem léptem tovább? Attól még, hogy tisztában vagyok az országom múltjával és lehetőségeivel/korlátaival még tudom építeni a saját életem is
Az országról beszélek, nem rólad... azt hiszem 2015ben volt egy kutatás, 50 országban 1000ember megkérdezésével magyarország jött ki a legboldogtalanabbra, india, ahol azért van 700millió olyan ember, akinek még személyi igazolványa sincs, nemhogy bármi tulajdona, pedig a legboldogabbra...
Ja es india jön is előre a gazdasági létrán évi közel 10%-ot...
És mi milyen irányba is tartunk...
Sajnos a nemzeti vallásunkat kiírtották, az önbecsülésünket, az összetartozásunlat a sárba taposták 1000év alatt, és sajnos sokan nem is csinálnak mást, mint keseregnek ezen az 1000éven...
És mégis még mindig ittvagyunk... ez is bizonyítja, kegyetlen erős állat a magyar.
"Szent" István óta mást sem csinálunk, mint az aktuális politikai elitet utáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!