Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Zalaegerszeg vagy Tatabánya a...

Zalaegerszeg vagy Tatabánya a jobb?

Figyelt kérdés

Felsőtárkányból megéri valamelyik városba tervezni. A későbbiekben, jó munka lehetőségek, szórakozási lehetőségek vannak arra.

És most az tényleg Zala megyére igaz, hogy gyakorlatilag annyi c és migráns van lassan ott mint pl Nográd megyében. Tehát igaz, hogy kb ez az egyik leglepukkantabb megye közép-nyugat Magyarországon?

De halottam nagyon sok jót is Egerszegről és Tatabányáról is. Főleg Egerszeg elvileg fejlődik és mivel közel van a Szlovén határhoz sok lehet a munkalehetőség. Akár át is járhatnék dolgozni. Gondolom a csajok mind2 helyen jobbak. Mint Eger-Miskolc kőrnyékén. Nem tudom az emberek remélem legalább hasonlóan barátságosak!

Tatabánya a Szlovák határhoz van közel aminél mo fejletebb elvileg. De attól még arra is lehetnek jó munkák. Lehet, hogy Komárom jobb hely mondjuk..

19/F

2020. júl. 22. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Én nem hallomásból ismerem Tatabányát, hanem itt is lakok. Undorító cigány putri.
2020. júl. 22. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Zalaegerszegi vagyok, én azt javaslom, hogy a kettő város közül inkább Tatabányát válaszd. Egerszeg ugyan barátságosabb város, de Tatabányának van egy hatalmas előnye. Egy órán belül elérhető gépkocsival és vonattal is Győr és Budapest. Ha helyben nem találsz munkát, ennyi ingázás belefér. Egerszegről maximum Szombathelyre érdemes ingázni, de a két város között még csak most tervezik a gyorsforgalmit, a vasúti közlekedés pedig időigényes még annak ellenére is, hogy Flirt motorvonatok járnak.
2020. júl. 22. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Meglepő de én is ezen két városon gondolkozok éppen, nekem egyenlőre Egerszeg szimpatikusabb város.

Tatabányának egyetlen nagy előnye van az előbb említett jó elhelyezkedés, és munka lehetőségek, azon kívül egy csúnya szürke szoci város kinézete van nem is nagyon van ott semmi, ezzel szemben Zalaegerszeg sokkal barátságosabb szebb város, és ha c kategóriát nézzük szerintem kevesebb is van mint Tatabányán, illetve mostanába figyelve az eseményeket Egerszeg szekerét sokkal jobban tolják rengeteg fejlesztés és új lehetőséget látok. Abból tesztpályából hosszú távon még ki is sülhet valami, épül az M76, közelben repülőtér, Ausztria és Szlovénia is elérhető távolságban, nem utolsó sorban a Balaton 1 óra.

2020. júl. 22. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Tatabányán és Komáromban sorban épülnek a gyárak. Tatabányán most 4 építkezés van Komáromban legalább kettő. Munka van bőven.

Én cigányt nem nagyon látok de minden városban van jobb és rosszabb környék.

Sok a multi és a legtöbb normális, ahol megbecsülik és megfizetik az embert. Van olyan is ahol várólistán keresztül tudsz bekerülni.

Bulizni maximum Tatán lehet, ez egy iparváros. Egyébként attól függ mit akarsz. Bulizni vagy családot alapítani és egzisztenciát teremteni.

2020. júl. 24. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Ne a cigányok miatt dönts, azok mindenhol vannak... én pl falut választottam, cigánymenteset, és a karma vissza is adta maradéktalanul... rá 1 évre, hogy idejöttem, a közvettlen szomszédomba költözött egy roma család, anya apa, azok 3 testvére, es összesen 11gyerek(eddig)...

10millióért vettem a házat, ráköltöttem 5öt, most 8millióért árulom és nem kell abkutyának sem...

2020. júl. 24. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

Zalaegerszegről nem tudok nyilatkozni. Tatabánya...hát ez mindig is proli város volt. A levegője elég szennyezett, de nyilván vannak jobb kerületei és rosszabbak is ebből a szempontból, és lakosság összetétel szempontjából is.

A munkalehetőség főleg gyári, kétkezi munkát jelent, illetve a hiányszakmákban-mérnök, stb,-akad néhány állás, de Bp-el nem összehasonlítható.

A szlovák-vonalat elengedheted, mert bazi messze van a jól fizető régió Tbányától. Ha mindenképpen Szlovákia, akkor inkább Komárom a te városod, de ott helyben nemigen van munka. Elég ledurrant város a magyar oldal, már-már inkább falusias.

Ha egy gyárban képzeled el a jövőd, akkor jó hely Tbánya. Amúgy inkább Bp. környékén érdemes próbálkoznod.

2020. júl. 25. 06:14
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Migránsok a kormánypropagandában vannak, egyik említett városban sincsenek. Ez ne legyen szempont.
2020. júl. 25. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Tatabányát jobbnak tartom. Nincs sok cigány, aki van, azt meg el lehet kerülni.
2020. júl. 25. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
59%
Én mindenképpen Tatabányát ajánlanám. Fellendülő hely, szórakozási lehetőségei vannak. Szép város, bár van egy cigánysor, de azon kívül szinte alig vannak. Ne akarj mindenáron más országba járni dolgozni!
2020. júl. 25. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!