Tapasztalat érdekelne arról, hogy szabad-e olyan helyre költözni, ahova szíved szerint nem szeretnél, csak nincs másra lehetőség?
Figyelt kérdés
Nem rossz az a környék se, csak van egy vágyott hely, ahol viszont elég drágák az ingatlanok és az már nem fér bele. Annyira ott képzelem el az életemet, hogyha a másikra gondolok a sírás kerülget. Egyszerűen nem tudok megbékélni vele. Van itt esetleg olyan, aki hasonlóan érzett és elmondaná, hogy alakult? Megszerette a helyet, vagy nem bírta és 1-2 éven belül elköltözött?2020. júl. 17. 09:48
11/11 anonim válasza:
Én szívem szerint maradtam volna itt, ahol egész életemben éltem az 5 év egyetemet kivéve. De ez egy frekventált hely, sok turistát vonz, történelmi stb, és hát ennek megfelelően az ingatlanárak is ilyenek. Így mi lenyeltük a békát, és odébb mentünk egy településsel. Ez az 5 km nagyjából 10-15 milló forint árkülönbséget jelentett. Mondjuk nem változik semmi, gyerekek ugyanígy az előző helyre járnak majd oviba-suliba, csak 5 perccel többet autózunk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!