Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Társasház kukatárolójában...

Társasház kukatárolójában található vizcsapot használhatom-e ha igen akkor mire ??????

Figyelt kérdés

Azt szeretném megkérdezni,hogy mint 1 lakó használhatok-e onnét vizet.Valaha hallottam,hogy vonnak le tőlem x mennyiségü vizre x mennyiségü pénzt,de még sosem használtam onnét vizet semmire.Elvileg akkor én egy-két vödör vizet hazavihetnék egyszer-kétszer hetente-havonta ??

Nem tudom,hogy jól fogalmaztam-e meg amit akartam kérdezni. Megköszönném az értelmes hozzászólásokat !

2020. júl. 9. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az a víz arra van, hogy a tárolót és a kukákat ki tudják mosni és a takarító a felmosáshoz tudjon venni vizet.
2020. júl. 9. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a közös költségben van benne a kinti közös csap használatából eredő költség. Ezért kizárólag olyan dolgokra használható, ami a közösség érdeke. Pl. ház-takarításnál, a közös kert locsolásánál, olykor a ház falait lemossuk kívülről, ha nagyon koszosak..., stb. Szóval ilyenekre.
2020. júl. 9. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

képes lennél pár fillérért felcűgölni két vödör vizet az emeletre? :-DDD

1 köbméter víz (csatornával együtt) kb. 1.000 ft. Ez ezer liter.

Egy vödör víz meg 10 liter. Kiszámolhatod, mennyit spórolsz....

2020. júl. 9. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Használhatod!

... ha az a célod, hogy lenézzenek, vagy kiröhögjenek!

2020. júl. 9. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező majd kiérdemli a "vizes nyanya" elnevezést.. :-D és összeröhögnek a háta mögött.
2020. júl. 9. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyjából olyan, mintha a kivinnéd a fotelt a lépcsőházba és ott olvasgatnál, mert elvégre azért a villanyért is fizetsz!

És még te kérsz értelmes hozzászólásokat!

2020. júl. 9. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

6kérdező, eljösszchozzám a telekre vizet hordani a kútról? Én is fizetnék vödrönként 10 ft-ot...

😂😂😂😎

2020. júl. 9. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!