Gázszámla! Miért így csinálják?
Figyelt kérdés
Valaki meg tudja mondani hogy a dégáznál,Szeged környékén mennyibe is kerül kb. 1m3 gáz? mert azt nem hiszem el hogy 11m3-re nekem kiszámláztak 7e ft-ot,nyári időszakban.Ez nevetséges.És nem is fogom befizetni,mivel abszurd,ennyit nem is használtunk el.Valaki járt már így?2010. aug. 2. 11:01
1/5 anonim válasza:
Ez valszeg hülyeség. Mi van a számládon?!? Diktálod havonta az óraállást?
2/5 A kérdező kommentje:
diktálom havonta,de csak résszámlákat kapok.Már szóltam be hogy diktálós rendszerben szeretném az egészet,de semmi.a számlákat pedig hol 2,hol3 havonta küldik.amin persze semmiféle óraállás,stb nincs,csak az amit ők becsülnek.de azért nevetséges hogy téli időszakban 1500ft volt a becsült öszzeg,nyáron pedig 5e.most pedig 7e.mellesleg csak a gáztűzhely fogyaszt télen-nyáron.a fűtés nem gázzal megy.
2010. aug. 2. 11:29
3/5 A kérdező kommentje:
persze szóltam már nekik az előző számlánál is hogy ez valahogy túl sok,hogy is van ez.azt a választ kaptam hogy fizessem csak be,és majd év végén az elszámoló számlán kimutatják ha többlet van..nadehát ez azért mégiscsak milyen dolog?így is túlfizetés van,és még van képük plusz 7ezres számlát kiküldeni.
2010. aug. 2. 11:32
4/5 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket most mégegyszer,hogy állítsuk át duktálósra.a válasz:évente 1x lehet,miután a munkatársai leolvasták az óraállást.az pedig januárban volt,ugyhogy várjam meg a következőt,ami 2011.januárban lesz,utánna hívjam fel őket újból és akkor átállítjuk.Hát nagyon segítőkészek.addíg pedig fizessem a pluszokat.
2010. aug. 2. 12:21
5/5 anonim válasza:
Ha gondolod, és megéri neked, menj be a pároddal (vagy valaki mással), aki átveszi a szolgáltatást, mert te kiköltözöl, vagy valami ilyesmi... Ekkor, mivel megszűnik veled a jogviszonyuk, KÖTELESEK elszámoló számlát kiállítani, vagyis óraállás alapján elszámolni. Az új szerződő fél pedig (a párod) megmondja, hogy ő pedig diktálós lesz, és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!