Búzamezőn mennyi munka van?
Nem tudom hova való a kérdésem...
Telket szeretnénk venni. A kiszemelt eladó telek mellett van egy nagyobb búzatábla, látszik, hogy gondozva van.
Kérdésem az, hogy mennyi időt fog a traktor meg a kombájn dolgozni rajta, kb milyen időközönként stb
Félek, hogy ha mellette építkeznénk, hangos lenne a sok munkagép. Láttam már éjjel dolgozó szántó traktort.
Az általunk kinézett terület pontos besorolását nem tudom, de falusi lakóövezet van a hirdetésben, bár egy kisebb város szélén van.
Tanácstalan vagyok, mert a föld jó áron van. Csak a mellette lévő kb 8-9000 m3 terület aggaszt, mert azon van munka. De mennyi?
Előre is köszönöm!
Azt értem, hogy ez búza.
Repce tavasszal virágzik sárgán.
NAGYON büdös.
Egy kombájn fél óra alatt learatja azt az 1 hektárt.
De mellette még több szántó is van, ott is kell aratni.
Zavaró lehet még a lucerna, mert azt este 10 óra után szokták művelni.
Amúgy MINEK akarsz egy 5000 négyzetméteres telket?
Az ilyen újépítésű helyeken nincs annyi idióta.
Kertvárosi hangulat, állatot nem tartanak, kertet nem művelnek.
Maximum a füvet nyírják le, mást nem csinálnak.
Nem tudom nől e repce, kb két hete találtam a hirdetést.
A kérdéses telek után van egy gazos, kisebb telek, utána van egy nagy fenyő sövény, majd egy családi ház.
Én szeretnék tyúkot tartani pl. Nyári konyhát, kis szerszámos házikót, mert szeretnék konyhakertet.
Rendben, ez még a jobbik eset!
De akkor is lesz még több ezer négyzetméter területed!
Azzal mi a terv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!