Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Búzamezőn mennyi munka van?

Búzamezőn mennyi munka van?

Figyelt kérdés

Nem tudom hova való a kérdésem...

Telket szeretnénk venni. A kiszemelt eladó telek mellett van egy nagyobb búzatábla, látszik, hogy gondozva van.

Kérdésem az, hogy mennyi időt fog a traktor meg a kombájn dolgozni rajta, kb milyen időközönként stb

Félek, hogy ha mellette építkeznénk, hangos lenne a sok munkagép. Láttam már éjjel dolgozó szántó traktort.

Az általunk kinézett terület pontos besorolását nem tudom, de falusi lakóövezet van a hirdetésben, bár egy kisebb város szélén van.

Tanácstalan vagyok, mert a föld jó áron van. Csak a mellette lévő kb 8-9000 m3 terület aggaszt, mert azon van munka. De mennyi?

Előre is köszönöm!

2020. jún. 26. 20:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én laknék ott,most is ott lakom 50 hektár föld van melletem.
2020. júl. 11. 05:35
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ettől tartani!

A szántóföld bel-, vagy külterület?

2020. júl. 11. 09:07
 13/28 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom pontosan, a városhoz tartozik, de pont a legszélén vannak ezek a telkek /területek.

Sorban van sok sok üres terület, és utánuk van a "város vége" tábla. Egy kis mellékúton vannak.

A területek egy részén látszik, hogy művelik, van, ami tiszta gaz. A mi kiszemeltünk kis részén kukorica nő. A többi gaz.

2020. júl. 11. 16:22
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha 0-val kezdődik a helyrajzi száma, akkor külterület, ha nem 0-val, akkor bel.

Sok esetben mértek ki házhelyeket, s például most eladják. De a szomszédos tábla külterület, akkor szint kizárt dolog, hogy oda ház épüljön.

2020. júl. 11. 16:56
 15/28 A kérdező kommentje:
Duna house hirdeti, a leírásban szerepel, hogy családi ház is. építhető. De ennek még utána kell járnunk akkor.
2020. júl. 11. 17:13
 16/28 anonim ***** válasza:
50%
Vam közművesítve?
2020. júl. 11. 17:15
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem a tied, az világos, hogy eladó. Amúgy mekkora telek, mennyiért?

Én a szomszédos búzamezőre vagyok kíváncsi!

Mert ha az már külterület, akkor ott mindig szántó lesz, de ha még bel, akkor oda is épülhet majd lakóház.

2020. júl. 11. 17:42
 18/28 A kérdező kommentje:

Ezt sajnos nem tudom, csak a hirdetésben szereplő információkat tudjuk még:

-külterületi gazdálkodásra és építésre is alkalmas telket

-terület falusias lakóövezetben fekszik, így lakóház építhető rá

-szántó és gyümölcsös besorolású

Azt is írják, hogy a környéken már épültek családi házak.

2020. júl. 11. 22:15
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Arra is gondolj, hogyha a szomszédos terület külterület, akkor oda ház nagyon kicsi eséllyel fog épülni a jövőben.

Lenne kedved egész életedben a búzát, kukoricát, kopár földet nézni?

Mert nekem nem, pedig érdekelt vagyok a mezőgazdaságban.

Repcét szoktak arrafelé vetni?

Mert az nagyon büdös, ha virágzik.

2020. júl. 11. 23:31
 20/28 A kérdező kommentje:

Nem értek hozzá annyira, de búzának néztem. Egyébként elnézném életem végéig, inkább, mint lakóépületeket, szomszédokat, a másik oldal egy távolabbi szomszéd házra néz, az út másik oldalán van pár pince plusz erdő. Számomra ez ideális. Csak a traktorok és a többi gép meg velük való a munka miatt aggódtam, egyáltalán nincs fogalmam, mivel jár egy ilyen terület gondozása.

Pont ma volt a tv-ben, hogy 10 hektár területet kb egy nap alatt aratnak le, ha egész nap megy az aratógép. Na most a kinézett terület mellett lévő terület kb nagyon max 10 ezer nm. Az eladó területhez viszonyítva, ami 5000 nm

2020. júl. 11. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!