Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit lehetne csinálni 200...

Mit lehetne csinálni 200 liter 40 éves gázolajjal?

Figyelt kérdés

Legjobb lenne ugye eladni, de hát nyilván csak akkor vennék meg, ha jó valamire. (Fűteni biztos jó, de olajkályhát nem használ már senki manapság.)

Szóval, kiknek kellene árulni?

2020. jún. 25. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Veszélyes hulladéknak add le. Megvenni senki nem fogja még lehet hogy neked kell fizetni ilyen mennyiségnél.
2020. jún. 25. 17:45
 2/5 mindentudó99 ***** válasza:
51%
Eladogathatod olcsó pénzért olyanoknak akik vegyeskazànnal fűtenek. Begyújtani jó.
2020. jún. 25. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak tedd fel Jófogásra, azzal már ne foglalkozz, mire kell annak, aki megveszi.
2020. jún. 26. 06:36
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem azzal már begyújtani sem lehet. 1 éves gazolaj se olyan intenzítással gyullad meg mint frissen. Begyújtásra kaptam pár litert, de következő télre észrevehetően "megromlott".
2020. jún. 26. 06:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ilyen mértékben megromlana? De hát csak kőolajszármazék marad. A 20 éves fáradtolaj jó volt begyújtani.

Mindegy, majd kipróbálom. Gondolkodtam azon is, hogy olajkályhában elhasználnám, tudok egy régit, ami teljesen jó volt még anno, amikor parkolópályára került.

Azért írtam ki a kérdést, hogy mire lehet használni, mert ez alapján lehetne árat mondani. Nyilván nem valami sokat, de pénzt kapni jobb, mint pénzt kiadni...

2020. jún. 26. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!