Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek miert tart több...

Szerintetek miert tart több mint egy óráig a takaritonönek, hogy kitakaritsa az lakásomat?

Figyelt kérdés

Kulfoldon elek, a studio apartman ahol lakom kotelezoen kuld heti egyszer takaritonot.

En lenyegeben mindent megcsinalok, mert nekem szegyen lenne a mosatlan edenyeket meg mindent szethagyva varni ot.

Tehat a takaritono teendoi:

-agynemu csere

-torolkozo csere

-felporszivozas es felmosas

-ha elfogyott, akkor a wc papir utantoltese

Mar tobb mint egy oraja van a lakasomban, most a teraszon varok, hogy vegezzen, szerintetek miert tart ennyi ideig a munka?

Mivel ez egy mini studio apartman, meg a meretekre sem lehet rafogni a dolgot.. meg ha mindent attorol az is maz extra 5 percet vehet igenybe.. szekrenybe nem nyulhat bele, se a ruhaimhoz se semmi ilyen..

2020. jún. 25. 11:52
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni, hogy NEM oraberben dolgozik a takaritono, tehat nem arrol van szo, hogy bizonyos ideig ott kell lennie..
2020. jún. 25. 11:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
aprólékosan dolgozik, nem csak "ahol a papok táncolnak".
2020. jún. 25. 12:01
 3/9 anonim válasza:
71%

Turkál a ruháid közt, elvisz magával párat, hogy este azokat szagolgassa meg nyalogassa, meg mit tudom én mit szoktak ezek a percerzek csinálni!!! Ne hagyd magad, ez a takarító pont az alsónemüid közt turkált amikor kiirtad a kérdést.

Wow ezt a logikát. Na mindegy, te tudod.

2020. jún. 25. 12:27
 4/9 A kérdező kommentje:
😀 ne mar, miert turkalna? Nem ellensegeskedo a kerdesem, alapjaraton nem zavar hogy ott van, csak peldaul ma csomo dolgom lenne otthon, es emiatt kell ulnom es varni
2020. jún. 25. 12:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy forgatható webkamera és megtudod...
2020. jún. 25. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Az még nem jutott eszdbe, hogy ŐT megkérdezd...?
2020. jún. 25. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Kérdezd meg tőle.
2020. jún. 25. 13:11
 8/9 A kérdező kommentje:

De most ezt hogy kerdezzem meg?

Elnezest holgyem, elmondana miert tart ennyi ideig a takaritas?

2020. jún. 25. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

Jajjnekem...

Jön a taknéni, megkérdezed tőle, hogy "hölgyem, mikorra fog végezni?" Megmondja, hogy 11 órára. Visszakérdezel? nem lehetne fél 11-ig gyorsan, csak ami szükséges?"

2020. jún. 25. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!