Szerintetek miert tart több mint egy óráig a takaritonönek, hogy kitakaritsa az lakásomat?
Kulfoldon elek, a studio apartman ahol lakom kotelezoen kuld heti egyszer takaritonot.
En lenyegeben mindent megcsinalok, mert nekem szegyen lenne a mosatlan edenyeket meg mindent szethagyva varni ot.
Tehat a takaritono teendoi:
-agynemu csere
-torolkozo csere
-felporszivozas es felmosas
-ha elfogyott, akkor a wc papir utantoltese
Mar tobb mint egy oraja van a lakasomban, most a teraszon varok, hogy vegezzen, szerintetek miert tart ennyi ideig a munka?
Mivel ez egy mini studio apartman, meg a meretekre sem lehet rafogni a dolgot.. meg ha mindent attorol az is maz extra 5 percet vehet igenybe.. szekrenybe nem nyulhat bele, se a ruhaimhoz se semmi ilyen..
Turkál a ruháid közt, elvisz magával párat, hogy este azokat szagolgassa meg nyalogassa, meg mit tudom én mit szoktak ezek a percerzek csinálni!!! Ne hagyd magad, ez a takarító pont az alsónemüid közt turkált amikor kiirtad a kérdést.
Wow ezt a logikát. Na mindegy, te tudod.
De most ezt hogy kerdezzem meg?
Elnezest holgyem, elmondana miert tart ennyi ideig a takaritas?
Jajjnekem...
Jön a taknéni, megkérdezed tőle, hogy "hölgyem, mikorra fog végezni?" Megmondja, hogy 11 órára. Visszakérdezel? nem lehetne fél 11-ig gyorsan, csak ami szükséges?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!