Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akikhez takarítónő jár,...

Akikhez takarítónő jár, mennyi volt a betanulási idő? Miket vártok el tőle?

Figyelt kérdés
Az első alkalommal gyönyörű szép volt minden. Tegnap volt másodjára és abszolút nem voltam megelégedve.
2020. jan. 30. 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Hát akkor mond el neki következönek mikor jön, hogy mi volt a baj. Most írd össze, és mond el neki mit vársz el.

Ha ezt nem teljesíti vagy lehet nem akarja mert árban az már nem éri meg neki akkor elbúcsuztok egymástól.

2020. jan. 30. 09:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Árba nagyon is bele kellene férni Neki, somogy megyei kisváros, de budapesti áron dolgozik.. köszi a tanácsot :)
2020. jan. 30. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez nem betanulási idő kérdése. Aki ilyen munkát vállal az tudja mik a követelmények.

Anyum mellékállásban hétvégenként szokott eljárni takarítani. 17 ezret kér egy 8 órás napra (Pest megye) és gyakorlatilag folyamatosan lenne munkája, mert annyira meg vannak vele elégedve.

Ha más lenne a hozzáállása akkor nyilván nem hívnák többet.

Neked elsősorban nem ide kéne kérdést kiírnod, hanem megbeszélni az illetővel mivel nem vagy megelégedve.

Ha ezek után sem változik a helyzet, akkor gondolom nem kell részletezni mi következik.

2020. jan. 30. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem kell betanulni. Azt kell előre megbeszélni, hogy mi az elvárás. Mit kell megcsinálni, mit nem kell. De ha elsőre jól megcsinálta, és másodszorra nem, akkor nyilván a hozzáállással van a gond.
2020. jan. 30. 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha elsőre meg tudta csinálni kifogástalanra, akkor szerinted mit kellene még "betanulnia"?
2020. jan. 30. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Ez is egy "szakma", amihez kell szakmai hozzáértés, tapasztalat.
2020. jan. 30. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

Ja és első alkalommal tudta a szakmát, csak másodikra felejtette el:)

2020. jan. 30. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
34%

Egy ismerősömhöz jár Budapesten takarítónő, 1500 Ft óránként (kéthetenként napi 4 órára).

Amit tennie kell: portalanítás a polcokon, szekrények tetején, szőnyegen, padlózat felmosása, WC és fürdőszoba rendbe tevése (úgy hiszem, ez minden, nem tudom mi van az ablaküveg-tisztítással).

2020. jan. 30. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!