Mivel lehet letakarítani a szilikont (spray) laminált padlóról?
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 20:51
1/5 anonim válasza:
Meleg felmosóvízbe flóraszept+ a hagyományos Ultra moaogatópor.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs idehaza Ultra. Igazából nem it tartok. :( Helyettesíthető mással? Flórasept helyett Domestos-om van.
2010. júl. 31. 21:23
3/5 anonim válasza:
hát én nem vakargatnám, mert lejön a lamináció...de elvileg simán le kéne jöjjön, ha még nem kötött meg teljesen
4/5 anonim válasza:
Az első vagyok. Nyilván helyettesíthető -nekem ezek vannak itthon, úgyhogy ilyen tapasztalatom van. Ultra por helyett még a rendes folyékony mosogatószer is megteheti. :)
5/5 anonim válasza:
Ha régebbi a padló,akkor valószínűleg meg marad a folt.
Mivel a spray "vékony"olajpermet,ezt beissza a fa.
Inkább az autós boltokban kapható szilikon eltávolító sprayt javasolnám.(igaz drágább mint maga az olaj)talán ez segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!