Hogyan tehetem szebbé a szomszed falát?
Jelenleg egy nagy tuja(6-8m) sor takarja a szomszed garázs és egyéb tárolójának a felém eső fal részét de a vihar eléggé megtépázta őket, párat ki is kellett vágni mert elkezdtek dőlni, így az összeset ki fogjuk venni mert egyre veszélyesebbek. De ha eltűnnek onnan akkor látszódni fog az a csúnya fal rész kb15-20 méter Mivel tudnám szebbé tenni? A szomszéd nem fogja meg csinálni mert árulja a házat és nem akar olyan részre költeni amit a vevő amúgy sem lát. Az én portán összképét viszont rontja. Legjobb egy új tuja sor lenne viszont az több év mire eltakarja.
Valakinek valami jó ötlet?
Mi a szomszéd engedélyével lefestettük fehérre a telekhatáron álló háza hátfalát, mert nagyon ronda volt. Örömmel megengedte.
Szerintem nektek is ezt kellene csinálnotok, biztos, hogy nem lesz ellenére, különösen, ha árulja a házát.
Persze ettől még ültethettek tujasort, de addig sem kell a ronda falrészt nézegetnetek, míg megnőnek a tuják.
Az a baj hogy az egészet újra kellene vakolni. A festés nem segítene rajta🙁.
Gondoltam olyanra is hogy borostyánt ültetek alá az meg majd benövi , Vagy veszek valami kültéri posztert vagy képet (15x3) rá menne a gatyám
A borostyánról lebeszélnélek, különösen úgy, hogy azt sem tudod ki veszi meg!
Te sem örülnél, ha valaki olyasmit futtatna egy épületedre, ami szedi le a vakolatot és még karban sem tudod tartani emiatt.
A poszter meg leázik és kiszívja a nap, nem kültérre tervezték.
Marad valami gyorsan növő növénytakarás, az is olyan távolságra, hogy mögé lehessen menni karbantartás céljából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!