Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szolnok jó környék? Aki ott...

Szolnok jó környék? Aki ott él, szeret ott lenni?

Figyelt kérdés
Mennyire szép, 'normális' emberek élnek-e ott...xD ki lehet menni éjszaka is?
2010. júl. 31. 16:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem
2010. júl. 31. 16:28
 2/11 anonim válasza:
rengeteg az öreg és a proli. És iszonyat sok a cigány. :S
2010. júl. 31. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Kb. nincs semmi. Unalmas az élet, főleg így szombat délután.
2010. júl. 31. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem. Amíg egy-két helyet nem szépítettek meg, kimondottan csúnya város volt. Most van olyan hely ahová el lehet menni.

Ott a Tisza és a színház, más látnivaló nincs.

2010. júl. 31. 16:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Szét szórt város, sok a cigány.
2010. júl. 31. 16:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Oh..köszi a válaszokat, ettől tartottam én is...=)
2010. júl. 31. 17:01
 7/11 A kérdező kommentje:
És melyik a jó környék ott a közelbe? Kecskemét/Abony vagy más? xD
2010. júl. 31. 17:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Jöhetsz Abonyba is, bár már nincs annyira kisvárosias feelingje, ha nyugalomra vágynál. De természetesen itt is van cigány, de egy helyre vannak gyűjtve:)
2010. júl. 31. 17:16
 9/11 anonim válasza:
67%

Hát nem tudom miért fújjogták le ennyire Szolnokot! Én is itt élek nekem semmi gondom nincs vele...én nagyon szeretem. Az elmúlt 3-4 évben rengeteget változott a város, kiépítették a sétálóutcát, épül a híd...és elég nagy fejlődés indult be.

A cigányok nagy része itt is egy "kupacban" van, persze van 1-2 kivétel, de hol nincs. Éjszaka kimenni az utcára? Eddig velem semmi negatívum nem történt, sőt mindenki nagyon segítőkész volt. nekem rengeteg pozitív élményem van a várossal és az ott élőkkel kapcsolatban

Sajnálom aki megkeseredett és ezért a várost okolja...

2010. júl. 31. 17:27
 10/11 anonim válasza:
6%
már bocsika te kevésbé megkeresedett prolika, 9 év után költöztem vissza Szolnokra és DÖBBENETES hogy itt mennyi az ostoba, tanulatlan paraszt. Mint mondjuk te is vagy. Gondolom sosem éltél máshogy, ezért fogalmad sincs mennyire szánalmas ez a város. Teli van ilyen IQ negatív senkikkel mint te.
2010. júl. 31. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!