Beton sirkőre rakódott mohás gombás réteg milyen szerrel jön le, sterimó meg se kottyan neki, esetleg hypo?
Figyelt kérdés
#beton, tisztitás
2020. jún. 11. 18:57
3/7 anonim válasza:
Simán drótkefével szépen le lehet sikálni, persze erő és kitartás kell hozzá. Én vegyszert nem tennék rá.
A sírkövesek - van aki egész elfogadható árban- vállalnak tisztítást, úgy,hogy szét is szedik ha esetleg meg van süllyedve.
4/7 anonim válasza:
jah, és ők mit tesznek rá? rálehelnek? vegyszerezik, visznek domestost is
5/7 anonim válasza:
A nagyszülőm sírkövét sírköves tisztította. Lehelt is miközben szétszedte, de legfőképpen csiszolta, és semmi vegyszert nem láttam. Bár biztos van aki azt használ.
6/7 anonim válasza:
A bolti hypo kb.semmire sem jó...
Én vettem iparit,az oldja rendesen.
7/7 anonim válasza:
6/6 "A bolti hypo kb.semmire sem jó..."
Én soköves mellet dolgoztam. Csiszoltam, állítottam, és régieket is fel újítottunk. Boltit használtunk feljebbjutásnál. Senki nem panaszkodott.
Igazán nem értelek.
Meg indokolnád??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!