MAGASNYOMÁSÚ mosó mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
adott egy workzone markajú sterimó kb 3-4 alkalommal hasznaltam mondhatni új legutobbi 2 használatnál mikor huzamosabb ideig állás (kb 2-3 hét használaton kívül) után elövettem összeszereltem (először áram nélkül használtam természetesen hogy a rendszer megteljen vizzel) és mikor rákapcsoltam az áramot elkezdte erősen fujni a vizet kb 3 masodpercig utána abbahagyta és a motor zúgott ugy rohantam oda leallítani hogy le ne égjen viszont egy idő után tudtam normalisan hasznalni mindig első bekapcsolásnál jön ez elő miabaj?2018. szept. 20. 20:51
2/8 anonim válasza:
Áram nélkül engedd nyomni a vizet, ha már nincs benne levegő akkor simán pricceli már.
3/8 A kérdező kommentje:
épp ezt próbáltam hangsulyozni hogy bekapcsolás előtt azaz áram nélkül nyomom nagyon sokaig hogy nelegyen levegős a rendszer és mikor már nem szakadozik a viz meg nem levegős akkor adom rá az áramot és mégis csinalja ezt a mutatvanyt...
2018. szept. 20. 21:30
4/8 anonim válasza:
Attól hogy vízzel járatod, nem tudod teljesen lelégteleníteni.
5/8 A kérdező kommentje:
Okes ezt ertem de akkor mit csinaljak hogy nelegyen levegos Es tudjam hasznalni rendesen?
2018. szept. 21. 08:34
6/8 anonim válasza:
Akkor lehet valami tömités hiba, ahol levegőt szív folyamatosan.
7/8 anonim válasza:
A pisztolyban lesz a hiba szerintem.
1. A víz nem jöhetne át rajta amíg nem nyomod.
2. A motor addig nem indulna be míg a rendszerben változatlan a nyomás.
Magyarul a pisztoly nem zár rendesen, csökken a nyomás, a motor rádolgozik, a nyomás nő, lezár a pisztoly.
Alapból rugóerő hatására zár, aztán pedig a feltermelt nyomás segít benne.
De alaphelyzetben lehet hogy megszorul, magától nem megy a helyére.
Lehet hogy ki van keményedve benne a tömítés vagy ilyesmi. Biztos vagyok benne hogy cserélhető.
8/8 A kérdező kommentje:
A pisztoly volt a hibas koszi!
2018. nov. 27. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!