A magasnyomású mosó fölszívja a vizet?
Vettem egy Bosch Aqt 33-11--est kocsimosásra. Elméletileg (neten olvastam) hogy felszívja a vizet is vödörből, dézsából. Otthon fürdőszobában próbáltam ki (viz enged, lefolyot eldugit, gep bekapcsol és vártam hogy történjen a csoda) de nem müködött. Hogy kellene a gyakorlatban kinézni ennek? Szintkülönbség is kell hogy legyen, legyen egy előszívás mint amikor a benzint szívnám fel?:D
Kicsit vicces de tényleg nem tudom :(
A cikket itt olvastam: [link]
Pont ilyenem van, és a gyakori kerdeseken is olvastam már hogy fel(kellene) szívja.
Köszi szépen :)
Sima elírás.
Ráfolyást kell neki biztosítani, nem szükséges a vezetékes víz nyomása.
Nem képes szivattyúzásra, mint már tapasztaltad is.
Itt is írja egy bácsi, hogy "fölszívja".
"Előnyök
Nagyon kevés vizet használ. Nem fontos hálózati vízcsapra rákötni, felszívja a vizet egy vödörből is. Osszekatt csatlakozóval.
Hátrányok
Kicsit hangos, porszívó hangja van."
Nem kötekedni szeretnék, csak érdekel, hogy lehetne megoldani a vizcsap nélkül.
:)
Nos, találtam 1 "kiegészítőt", ami ELVILEG segít fölszívni a vizet. Ezt írják is a dobozon, hogy self-priming, viszont ehhez kell egy kis cuccli: [link]
nagyon jó :)
De ez a önlefolyós módszer működik, tesztelve :)
"De ez a önlefolyós módszer működik, tesztelve :)"
A továbbfejlesztett változatában csapot raktam rá, mikor a kannáról elindul, elzárom, onnan már felszívja a vizet bárhonnan.
"De ez a önlefolyós módszer működik, tesztelve :)"
A turbinája üresen nem szív, a víz tömíti. De ha már belekerült a víz, onnan szívni kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!