Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A magasnyomású mosó fölszívja...

A magasnyomású mosó fölszívja a vizet?

Figyelt kérdés

Vettem egy Bosch Aqt 33-11--est kocsimosásra. Elméletileg (neten olvastam) hogy felszívja a vizet is vödörből, dézsából. Otthon fürdőszobában próbáltam ki (viz enged, lefolyot eldugit, gep bekapcsol és vártam hogy történjen a csoda) de nem müködött. Hogy kellene a gyakorlatban kinézni ennek? Szintkülönbség is kell hogy legyen, legyen egy előszívás mint amikor a benzint szívnám fel?:D

Kicsit vicces de tényleg nem tudom :(

A cikket itt olvastam: [link]

Pont ilyenem van, és a gyakori kerdeseken is olvastam már hogy fel(kellene) szívja.

Köszi szépen :)

2018. ápr. 28. 07:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A típust nem ismerem, de érdekelnek a válaszok, én úgy tudtam, erre nem képesek, ezért nem vettünk magasnyomású mosót.
2018. ápr. 28. 07:18
 2/11 anonim ***** válasza:

Sima elírás.

Ráfolyást kell neki biztosítani, nem szükséges a vezetékes víz nyomása.

Nem képes szivattyúzásra, mint már tapasztaltad is.

2018. ápr. 28. 07:50
 3/11 A kérdező kommentje:

[link]

Itt is írja egy bácsi, hogy "fölszívja".

"Előnyök

Nagyon kevés vizet használ. Nem fontos hálózati vízcsapra rákötni, felszívja a vizet egy vödörből is. Osszekatt csatlakozóval.

Hátrányok

Kicsit hangos, porszívó hangja van."

Nem kötekedni szeretnék, csak érdekel, hogy lehetne megoldani a vizcsap nélkül.

:)

2018. ápr. 28. 08:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Használatiban mit írnak?
2018. ápr. 28. 08:12
 5/11 Zzzoli ***** válasza:
Igen, ennél azt írják felszívja, nekem a nagyobbik Aquatak 110Plus van, az nem szívja fel. Ha légbuborék mentessé tudnám tenni s szívóágat, biztos vinné.
2018. ápr. 28. 09:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem se viszi. Egy nagy kanna van átalakítva hozzá csatlakozóval. A vízzel felakasztod létrára, faágra, kerítésre, stb. Úgy már megy.
2018. ápr. 29. 12:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: ez tetszik, ötletes :) akkor a lényeg, hogy lefolyik a víz és annyi már elég, hogy folyamatosan működjön? Azt írják minimális nyomás kell neki ezekszerint elég a lefolyás is?
2018. ápr. 29. 18:07
 8/11 A kérdező kommentje:

Nos, találtam 1 "kiegészítőt", ami ELVILEG segít fölszívni a vizet. Ezt írják is a dobozon, hogy self-priming, viszont ehhez kell egy kis cuccli: [link]

nagyon jó :)

De ez a önlefolyós módszer működik, tesztelve :)

2018. máj. 1. 18:31
 9/11 anonim ***** válasza:

"De ez a önlefolyós módszer működik, tesztelve :)"

A továbbfejlesztett változatában csapot raktam rá, mikor a kannáról elindul, elzárom, onnan már felszívja a vizet bárhonnan.

2018. máj. 2. 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:

"De ez a önlefolyós módszer működik, tesztelve :)"

A turbinája üresen nem szív, a víz tömíti. De ha már belekerült a víz, onnan szívni kezd.

2018. máj. 2. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!