A magasnyomású mosó miért csak fröcsköli a habot?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, az autó teljes egészében fehér kellene legyen a habtól, viszont az én mosóm csak fröcsköli a habot, sőt, a hab meg sem marad rajta jóformán. Többféle mosószert is próbáltam már, de mindnél ez a helyzet.
Valami ötlet?
A gép: [link]
2017. márc. 8. 21:58
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg az alacsony üzemi nyomás 70 bár miatt csinálja. Esetleg kisebb dugulás van a habosító fúvókájában.
2/3 anonim válasza:
Nincs semmi dugulás. Ilyen. nekem a Karcher és a Kinzo mosóm is ilyen volt, azzal az eltéréssel, hogy a Karcher nagyon hamar tönkrement, a Kinzo ma is működik.
Habosító feltétnél nem fojtja le a csövet, nem lesz benne 70 bar, egyszerűen csak kifröcsköli a habot, ami valahogy szétterül. Nagy nyomás csak a magasnyomású fúvókákat használva lesz, mert nagyon le van szűkítve a keresztmetszet. Sosem fog neked mosószerrel 70 baros sugarat csinálni, de ez világosan le is van írva a használati utasításban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!