Nelius kérdése:
Szerintetek melyik magasnyomású mosót érdemesebb megvenni? Karcher 2.390 T50 Black&Decker MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ 1400W 30 körül szánnék rá,
2012. aug. 26. 19:22
1/4 anonim válasza:
Azért az árért elég bóvlit lehet kapni! KS 1700-as az szuper !
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de annak bőven 30 felett van az ára,amúgy biztos szuper kis gép de nekem nagyon drága.
Itthon környékére kell ,autót ,háztáji gépeket(kapáló,fűnyíró ) ,simsont, stb .mosására kell, nem lesz napi használatban, de ha szét kell szedni egy motort ne keljen már órákat pucolgatnom hogy szerelhető állapotba kerüljön.
a fent említett gépeknél az egyiknek 2 míg másikra csak 1év garancia van.ez gondolkodtat
2012. aug. 26. 20:00
3/4 anonim válasza:
Skil 0760 az obiba.ez 100 bar. ha jobbat akarsz, az obiba nagy a választék, és az eladó segít
4/4 anonim válasza:
meg fogod banni, ha ezeket veszed meg.
En megbantam, es el is adtam az alap Karchert, mert
kb ugy locsolt mint egy slag.
minimum 150 bar - de nem maximum, hanem terheles alatti - nyomasu mosot kell venni.
Hiaba irtak ra pl a lidl-re is ezt, tenylegesen 110 bar-t tudnak, ami meg semmire sem jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!