Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nem fűt a képviselő már 3...

Nem fűt a képviselő már 3 hete mert elutazott?

Figyelt kérdés
A kedves közösképviselőnk elutazott a járvány miatt egy tanyára. Na de a probléma ott van, hogy mivel elutazott így nem is fűt senki. Egész nap 17 fok van a lakásban. És didergünk mert a drága elutazott. Csak akkor van fűtés (az egész épületben) ha ő bekapcsolja. Mit lehet ilyenkor tenni?

2020. máj. 30. 21:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
30%

Fűtés ilyenkor?

Milyen fűtés, amit a kk kapcsol be?

Beszerzel egy melegítő alkalmatosságot .

2020. máj. 30. 22:13
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
Most nálunk is ennyi van, de mi már két hónapja kikapcsoltuk a fűtést. Nem pólóban mászkálunk Most rajtam három réteg van, egy trikó, póló, és egy kardigán. Na meg egy nyári kényelmes cicanadrág. Simán kilehet bírni. Most komolyan befűtenél májusban, az helyett, hogy felöltözz? Még egy 80 éves sem nyafog, aki már tényleg fázósabb!
2020. máj. 30. 22:14
 3/20 anonim ***** válasza:
65%
Két nap múlva június van... Hol fűtenek központilag még ilyenkor???
2020. máj. 30. 22:18
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
Tiszta gáz, h ilyenkor fűteni kell, tisztára hülye az idő
2020. máj. 30. 22:24
 5/20 anonim ***** válasza:
35%
Hova fűtsön 20 fokban? Mi köze a közös képviselőnek a fűtéshez? Mit lehet tenni? Esetleg felhívni, helyettesről gondoskodni az ilyen esetekre, nem egy szál pólóban vacogni a lakásban...
2020. máj. 30. 22:31
 6/20 anonim ***** válasza:
68%

Május végén már nincs fűtési szezon.

Mi van a szerződésében?

2020. máj. 31. 00:10
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem egy polóban vagyok az utóbbi 3 hétben. Rétegesen fel vagyok öltözve. Nagyon melegkedvelő vagyok, és emiatt szerettem volna fűteni.

Kedves 1.,2. Rendben na! ne kövezzetek meg! :D

Kedves 4. Látom van egy sorstársam.

Kedves 5. Sajnos nem igazán gondoskodott semmiről elment, a járványra hivatkozva.

Kedves 6.: Április 15-ig van, viszont Ő is be szokta kapcsolni de mivel most nincs itt, így nem lesz.

2020. máj. 31. 08:39
 8/20 anonim ***** válasza:
42%

Kit érdekel, hogy holnap június van? Hogy lehet erre hivatkozni.

Most 10 fok van kint, éjszakánként hidegebb.

Sok éjszaka óta 10 fok alatt a hőfok.

Egy szigeteletlen épület gyorsan áthűlik.

Én nem az a fajta vagyok, aki 25 fokban van csak el, de a 17 sem normális szerintem.

2020. máj. 31. 12:04
 9/20 anonim ***** válasza:
58%

- Le lehet váltani.

- Meg lehet változtatni a szerződését, hogy máskor ne legyen ilyen.

- Be lehet kapcsolni a fűtést másnak.

- Fel lehet öltözni.

- De akár dideregni is lehet. :)

Egyébként én is fázom, itt sincs fűtés, ha csak rajtam múlna, simán fűtenék hetek óta. Különben meg valahány éve konkrétan június 1. volt, amikor konkrétan az jutott eszembe, hogy na ha eddig nem is, mert nem volt annyira hideg azért, de most aztán végképp be kéne fűteni!

2020. máj. 31. 12:08
 10/20 anonim ***** válasza:
80%
Kedves 1. Válaszoló. Én is tudok olyan épületről ami a szocializmusban épült fel, és egy központi kazán van benne amit a közös képviselő vagy egy hozzá értő lakó kezel. Olcsóbb volt mint az egyedi gázfűtéses lakás fenntartása, sőt a távfűtésnél is. Ez azóta sem változott. Gondolom ilyen lakásban lakik a kedves kérdező is. Az időjárás meg március áprilist idézi, úgyhogy nem csoda hogy fázik a kedves kérdező is. Az irodában ahol dolgozom, ott van 16 17 18 fok, attól függ hogy süt e a nap. Én is fázom főleg ha szellőztettünk egyet. Lehet hogy ki leszek nevetve de hosszú ujjú felső és pulóver is kevés benn, úgyhogy [link] kabátot is van hogy csak délután fél három után vetem le, addig kabátban verem a gépet. 33/n
2020. máj. 31. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!