Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki mennyit költ havonta mindenre?

Ki mennyit költ havonta mindenre?

Figyelt kérdés
Mennyit költötök havonta nagyjából? Érdekelne ki mennyit költ pl élelmiszerre, benzinre, szórakozásra stb.

2020. máj. 17. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kis vállalkozásom, abból havonta 400-800e adózott nyereség folyik be, autó 160e (üzemanyag, lízing), kaja 50e, rezsi 50e (víz, villany, gáz éves átlag), önkéntes ny.p. 80e, hitelem már nincs, szórakozás hát nem tudom, talán 50e, de ez nagyon változó, nem vagyok utazgatós, meg ilyen drága hobbis típus.

Ami pénz megmarad, az megy ilyen-olyan befektetési alapokba, szeretnék 50 évesen visszavonulni. Ez a célom.

2020. máj. 17. 16:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Korod és nemed ha szabad tudni? :)
2020. máj. 18. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egy kiadósabb hónap volt. Van egy kisebb hitelem az 110E. Lakástakarékok 80E. Lakásbiztosítás 12E, kocsi biztosítás 10E, súlyadó is jött 14E. Telefon, net, TV 31E. Gáz 14E, Áram 5E, szemétszállítás 7E plusz jól megvámoltak a kommunális adóval ami tavalyi év meg idei első félév összesen 44E. A kaja átlag 75-80E kettőnknek. Tankolás 50E. Felújítjuk a kertet amire elment most 100E füvesítés meg 250E új növényekre. Szórakozás? Na látod arra ebben a hónapban legalább nem maradt idő, szerencsére így az nem kerül legalább pénzbe. :) Majd a korona után megyünk.
2020. máj. 19. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2en lakunk párommal 55nm lakásban és egy cica.

Én 21 párom 26 éves.

Rezsi:víz ( 2havonta kb 4e Ft általányos),villany, gáz (3havonta 4000ft általányos), távhős télen olyan 6000ft most vizmelegítesre olyan 2000-3000ft-t küldtek ki, kozoskoltseg 7000ft, UPC tv+net+2mediabox+egy rendes lapos tv részletre 13500ft/hó, telefon havonta 2500×2 flottában vagyunk.

Akkor a kaja az úgy van hogy heti menüt írunk össze abból ami van itthon vagy marad és csak pár dolog kell hozzá heti szinten háztartási dolgokkal együtt olyan 15.000ft ebbe a cica kaja is benne van és neki havonta az alom 5000ft.

Szórakozás az az hogy elmegyünk egy héten egyszer bevásárolni :D nem járunk bulizni, össze ülni haverokkal meg úgy sehova. Itthon vagyunk a lakásunkban ami saját el vagyunk nekünk ez a nyugalom szigete. Reggeltől délután 5ig melozunk egy munkahelyen. Hétvégente ki megyünk anyuekhoz vidékre vagy párom szuleihez.

A célunk hogy minél többet sporoljunk hogy ne keljen eladni a lakásunkat és vegyünk egy családi házat hitel nélkül ezt pedig kiadni majd.

Üzem anyag havonta 10.000ft de a cég fizeti. Negyed évente 20.000ft a kötelező de folyamatosan csökken most a legközelebbi lesz ennyi.

Ruhát nem veszünk anyu meg anyósom el látnak vele bőven nem győzött havonta válogatni amit nem hordok 2 gardrobunk van mind a kettő 170cm széles én jó ha ebben az évben vettem vagy 2 pólót mind a két anyuka turi mániás de cukik amúgy :D...

Havonta 600e Ft a kettőnk fizetése. 7 éve vagyunk együtt ha esetleg számít :D

2020. júl. 30. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 vagyok villanyt lehagytam az nagyon sok szerintem 7500ft valószínűleg amiatt mert egy nagyon régi 25 éves hutonk van.
2020. júl. 30. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!