Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ország melyik részén van...

Ország melyik részén van kereslet burkolóra?

Figyelt kérdés
Itt Pécsen én nem látok munkát ebben, mármint hírdetéseket
2020. máj. 14. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem szokták hirdetni.Jó szakembert hirdetés nélkül is megkeresik.A neve olyan ,mint a néphagyomány .Szájról szájra terjed .
2020. máj. 14. 19:09
 2/6 anonim válasza:
75%

Ha teheted menj inkább nyugatabbra.

Hidd el megéri belevágni,légy bátor és menj.

Egy jó ismerősöm szobafestő,Belgiumban él már 2012ben indult útnak. Azóta saját családi háza ,tök faja autója ,itthon mindent felújított a szülei házán.

Ezt ha itthon marad sosem valósította volna meg. Hitel nélkül.

Kint jobban van kereslet szakemberelre és jobban is fizetnek.

2020. máj. 14. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egész ország szenved a burkolóhiánytól, de még sehol nem láttam, hogy valaki hirdetett volna, hogy burkolót keres.

Mennyire vagy ügyes és precíz és mi az elképzelésed a munkadíjról?

2020. máj. 14. 19:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Az egész ország szenved a burkolóhiánytól, de még sehol nem láttam, hogy valaki hirdetett volna, hogy burkolót keres.

Épp ez az, én se látok ilyet.

Első éves vagyok, nappalis suli, de egyelőre itt Pécsen nem találok olyan embert aki mellé lehetne menni dolgozni..

2020. máj. 14. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj előre!

Mindig lesz munkád, győzni sem fogod!

2020. máj. 14. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Van egy kollégám,az apja burkoló így a kisujjában van a szakma mivel mindenre megtanította annak idején.Egyébként csőszerelő a srác,precizen,pontosan dolgozik,épp ahog a burkolást is végzi,amit meló után maszekba nyomat.Annyi munkája van hogy nem győzi,ha végzett a cégnél utána még maszekol este 8-9-ig,hétvégén is szombat vasárnap.Így havonta a maszekból összejön a céges fizetésének 2-3-szorosa is.Szerintem az ország bármelyik régiójában özön munka van egy burkolónak.Remek szakma,bánom hogy annak idején csőszerelőnek tanultam és nem burkolónak.
2020. máj. 14. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!