Wish-el kinek milyen tapasztalata van? Mi az amit szabad onnan rendelni, és mi az amit nem?
Bóvlipiac!
Arra számíts, hogy ruhaneműnél sem anyagban (pl. pamut helyett nejlon) sem fazonban nem azt kapod amit a képen látsz. A kidolgozás minőségéről nem is beszélve.
De jártam így karácsonyi díszekkel, tapétával, bizsukkal és egyéb kütyükkel.
Nekem jelenleg 16ezer Ft-om van bent, amit kifizettem árut, de nem kaptam meg. Nem teszik vissza a bankszámlára, csak levásárolhatom.
Én viszont nem akarok velük tovább kapcsolatban lenni, ezért várom ennek a vírusőrületnek a végét és elkezdek intézkedni, mivel a leveleimre nem válaszolnak.
Hosszú évek óta tökéletesen meg vagyok elégedve velük, pedig nem kevés dolgot rendeltem már tőlük.
Olcsó és drága dolgokat is.
Talán háromszor volt problémám a küldött árúval, de kértek egy fotót, majd szó nélkül perceken visszautalták a pénzt a bankszámlámra úgy, hogy a reklamált árut sem kellett visszaküldenem.
Korrekt cég.
Ha jogosnak ítélik a reklamációt, akkor visszautalják a pénzt.
Írásban kell kiválasztani, hogy a felajánlott két opció közül a levásárlást vagy a visszautalást választja az ember.
Aki bejelöli a levásárlást, az persze hiába várja, hogy visszautalják neki.
(Mivel sok a hülye, ezért minden írásban történik.)
Nos, akkor a gyengébbek kedvéért!
NEM REKLAMÁCIÓM volt, mert 2-3ezer Ft-kért nem reklamálgatok és nem fényképezgetek, leírom veszteségnek.
Konkrétan 2 tételt nem kaptam meg, ezek ára az írt 16ezer, amikre 3x kaptam értesítést, hogy "megrendelésed úton van", majd azóta is semmi!
Mindegyik NOVEMBERI megrendelés!!!
Kétségtelen, hogy mindezek már akkor lettek volna aktuálisak, amikor Kínában javában tombolt a járvány, csak itt még nem tudtunk róla, vagy aki igen, az nem vette komolyan.
Semmilyen opciót nem ajánlottak fel, hogy bankszámla vagy jóváírás, egyszerűen úgymond jóváírták, egy üzenet formájában, hogy levásárolhatom.
Nem vagyok hülye, ez történt! De örömmel tölt el, hogy neked nincs rossz tapasztalatod és a minőség is megfelel.
Szerencsés vagy!
Szűzanyám, mit nem értesz?
Februárban tudtam ezzel foglalkozni, semmilyen más alternatívát nem állítottak, kizárólag a levásárlást!
Azóta 3x írtam nekik, nem is válaszolnak.
És én itt magam részéről befejezem a bizonygatást, mert nem vagyok félkegyelmű, tudom, hogy miről beszéltek, de AKKOR és az ESETEMBEN csak ez volt!
Éééééés a fejlemények:
Már nem gond a 16ezrem, mert feltörték a fiókomat és levásárolták.
Valami:
Daynelian Tarion
dneprovskiy 116
kv 20
rostov is don, rostovkaya oblast
russia
344 065
Talán ezért nem kapkodták magukat a leveleimre?
De nem én vagyok az egyetlen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!