Az új szomszéd ki akarja vágattatni velem a saját fáimat, megteheti?
Az átlógó ágakat joga van eltávolítani.
A fákat szerintem nincs, ha egészséges fák, nem veszélyesek.
Minden önkormányzatnál meg van határozva milyen távolságban lehetnek a fák/cserjék a kerítéstől, ez általában 3m, ha távolságon kívül van a fák TÖVE (ez fontos) akkor nincsen gond, ha viszont távolságon belül vannak akkor kiszedetheti.
Egyébként én a helyedben tennék nem átlátható kerítést, pl lemezből, egy 30cm-es mezsgyét hagyva, úgy hogy felőlük még drót is legyen, arra akár mehet pengés drót is. És lefesteném felőlük valami rikító, piszok csúnya zavaró színnel, amerről meg látjátok valami szép színnel,akár zölddel, és bebokrosítanák előle akár orgonával, illetve a tetejéről a pengés drótot se hagynám le.
Megjegyezném tapasztalatból írtam, nálam is volt ilyen szutyok szomszéd, az is kapálózott a fák miatt, utána csaptam egy ilyen csodakerítést csak és kizárólag felőle,illetve mikor füvetnyírtam, felőlük egy 2t extrafüstölős extrahangos gépet használtam és hetente 3x nyírtam a füvet. Körülbelül 1,5 évig bírta utána elköltözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!