Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel tegyem karäcsonyi,...

Mivel tegyem karäcsonyi, ünnepi hangulatuvà a lakàst?

Figyelt kérdés
tegnap vettem müho-sprayt és sablont,fujtunk az ablakra,nagyon szépek lettek!!de még mit csinàlhatnék ami ünnepi hangulatuvà varàzsolja a lakäst?vettem ma 2 db 10cm ätméröjü gyertyät(labda forma),bordo szinü és fahéjas almäs illatu.de mibe rakjam bele?most ugy üresen egymagäba nem rakom az asztalra.vàrok minél több ötletet!köszönöm!!:)
2008. nov. 22. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
narancsba szúrj szegfűszeg darabkákat- nagyon hangulatos!!!
2008. nov. 22. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg féle díszt lehet kapni, amivel fel tudod díszíteni a lakást, tegyél az asztalokra karácsonyi terítőt, a nappaliba vagy az étkezőbe tegyél adventi koszorút. Mi az ajtófélfákra is szoktunk tenni girlandot, ha igazi fenyőből fűzöd, az illata belengi az egész lakást. Az üzletekben találsz mindenféle karácsonyi mintájú mécsestartót és párologtatót is. Van direkt "karácsonyi illat" feliratú illóolaj, azt szoktam párologtatni, nagyon kellemes hangulat lesz tőle. Szárított narancs- és almakarikákat is felfűzhetsz, aztán lelógathatod a polcról, csillárról. Ha megnézed bármelyik nőknek szánt weboldalt (pl. www.nlcafé.hu), így advent előtt rengeteg cikket találsz tele ötletekkel.
2008. nov. 22. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
hosszú egysoros (nem villogós :)) karácsonyfa izzósort végigvezettünk fönt a falakon, nagyon hangulatos, főleg este :)
2008. nov. 22. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem pár forintért mikulás sapkákat, és biztostűvel rá erősítettem a székek háttámlájára. A lámpák csillárjáról lógatunk le színes gömböket. A függöny karnisról is lógnak gyöngyök, az ajtókon is vannak kopogtató féle díszek, és persze ILLATOK! Jó szórakozást!
2008. nov. 23. 07:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi ugyanazt csináltuk, mint az utolsó válaszoló, csak mi mikulásos zoknival. Ha jönnek vendégek mindenki talál majd valamit a zoknijában :)

Tegnap este előkotoráztam az ajtódíszt, és az adventi koszorút, ma veszem meg rá a gyertyákat. Hamarosan elkezdjük készíteni a családdal az adventi naptárt. Nálunk ez már hagyomány :) Valamint egy műfenyőágat is beletettem egy vázába, az asztalra került. Aztán én még ráérek a díszítéssel, úgy terveztem, hogy jövőhét utáni héten kezdem el. :)

2008. nov. 23. 10:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!