Milyen kelesztőtálat vásároljak, amibe nem ragad bele nagyon a dagasztott kenyér?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 17:51
1/5 anonim válasza:
Teljesen folosleges kulon kelesztotalat venni! Egy sima muanyag v rozsdamsntes tal is jo a celra. Ha jol ki van dolgozva a teszta, nem ragad bele. Esetleg egy darab olajos papirtorlovel torld at elotte...
2/5 anonim válasza:
Osztom az első válaszoló nézetét. Emiatt külön kelesztőtálat venni nem érdemes. Egy két eleve rossz [helytelen arányokat tartalmazó] recept néha nekem is ragadt, de elővettem egy habkártyát [link] és néhány mozdulattal összegyűjtöttem, ami beleragadt. A jól kidolgozott kelt tészta, ha korrekt a recept, és jó az összetétel, szerintem sem ragad.
3/5 anonim válasza:
Tupperware, évek óta ilyet használok. Én nagyon szeretem. 30 perc alatt szépen megkel, kipukkan a teteje ha készen van. 5000ft körül van, és nagyon könnyen tisztítható.
4/5 anonim válasza:
Nagyanyámnak is volt extra kelesztőtálja, fából. :)
5/5 anonim válasza:
Ha készre gyúrtad a tésztát, elválik az edénytől. Akkor egy kicsit lisztezd meg kívülről és úgy hagyd a tálban kelni. Nem kell extra tál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!